Hans Anders werd meer dan veertig jaar geleden opgericht en heeft op dit moment 402 winkels in Nederland en België. Hans Anders maakt onderdeel uit van nexeye, een succesvol en ambitieus omnichannel retailgroep dat op dit moment bestaat uit drie optiekmerken. Nexeye is met 719 winkels actief in vijf Europese landen en heeft meer dan 3500 medewerkers.

De missie van nexeye is om goede oog- en hoorzorg betaalbaar en daardoor bereikbaar maken voor iedereen en zo bij te dragen aan een toekomst waarin goed zien en horen voor iedereen toegankelijk is. Dat vinden wij belangrijk, omdat we weten dat goed zicht en gehoor essentieel voor de ontwikkeling en het welzijn van mensen. Als je beter ziet, heb je meer kans op gezien te worden – en heb je meer mogelijkheden om je te ontwikkelen in de maatschappij. 

Ons doel is om marktleider te worden in het value-for-money optieksegment in de Europese markten waarin wij actief zijn. Lees meer over onze strategie op nexeye.com

nexeye

  • Nexeye
  • Hans Anders
  • Eyes + More
  • Direkt Optik

Hans Anders onderdeel Nexeye

Aangesloten bij

  • Ufon
  • Fedoptica
  • NVAB
  • Star
  • Bemedtech

Hans Anders is één van de oprichters van de branchevereniging UFON, een grote belangenbehartiger van filiaalbedrijven en franchiseformules in de Nederlandse Optiekbranche. In België is Hans Anders mede-oprichter en lid van FedOptica, de Belgische branchevereniging in de optiek.  

Voor hoorzorg is Hans Anders aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Audiciens (NVAB), de Stichting Audicienregister (het keurmerk voor de hoorzorg) en het Belgische BeMedTech (branche organisatie voor medische technologiën).  

2 keer bekroond tot Beste Winkelketen

2 keer bekroond tot Beste Winkelketen

Hoera! Hans Anders is opnieuw door klanten verkozen tot Beste Winkelketen in de categorieën Audiciens én Webshop Optiek.

Bezoekadres Hans Anders Service Center Nederland: Papland 21, 4206 CK Gorinchem

Bezoekadres Hans Anders Service België: Runkstersteenweg 247 B/ 2.01, B-3500 Hasselt

Lees het laatste nieuws over Hans Anders en nexeye.

Route & Contact

nexeye/ Hans Anders Service Center Nederland
Papland 21, 4206 CK Gorinchem Postadres: PO Box 838, 4200 AV Gorinchem
KvK-nummer: 23061599 Tel. +31 183 69 75 00
BTW: NL0061.48.293.B01
Contact