Krijg een Google Maps API-sleutel en zet deze in sitevoorkeuren!

Hans Anders Opticiens Oud-Beijerland

Adres

Vierwiekenplein 24
Oud-Beijerland, 3262 AN

Openingstijden

maandag 09:00 - 17:30
dinsdag 09:00 - 17:30
woensdag 09:00 - 17:30
donderdag 09:00 - 17:30
vrijdag 09:00 - 17:30 17:30 - 20:00
zaterdag 09:00 - 17:00
zondag gesloten
Icon
Brillen

In deze vestiging kun je terecht voor brillen

Brillen bekijken
Icon
Lenzen

In deze vestiging kun je terecht voor lenzen

Lenzen bekijken
Icon
Hoortoestellen

In deze vestiging kun je hoortoestellen kopen

Hoortoestellen bekijken

Over deze vestiging in Oud-Beijerland

Deze vestiging van Hans Anders bevindt zich aan het Vierwiekenplein, schuin tegenover de supermarkt De DIRK. Het winkelcentrum is gemakkelijk bereikbaar met de fiets, auto en het openbaar vervoer. Je kunt je auto tegenover het filiaal gratis parkeren op het Vierwiekenplein. Als je met de bus komt vanuit Rotterdam, stap dan uit bij de bushalte het Vierwiekenplein. Met de bus vanuit de Hoeksche Waard stap je uit bij de bushalte de Karel Doormanstraat.

In dit filiaal kun je uiteraard terecht voor brillen, zonnebrillen, lenzen en audio. Je vindt er meer dan 30 topmerken zoals Ray Ban, Timberland, Emporio Armani, Vogue, Tommy Hilfiger, Guess en uiteraard ons eigen merk. Voor brillen werken we zowel met als zonder afspraak. Voor de contactlenzen en audio werken we alleen op afspraak. Voor contactlenzen kunt u 3 dagen in de week terecht. Iedere week op dinsdag en donderdag is onze audicien aanwezig voor gehoorbescherming, zwemdoppen, hoortoestellen of andere vragen.

Je bezoek aan deze winkel kun je vast starten op de website.

Je kunt hier meer informatie over brillen, zonnebrillen, hoortoestellen, gehoorbescherming en lenzen vinden. Ook kun je de monturen in de online paskamer passen of vrijblijvend naar de winkel laten sturen. Natuurlijk kun je ook alvast een afspraak maken voor een oogmeting, lenscontrole, hoortest of het aanmeten van gehoorbescherming.

Het team van Hans Anders Oud-Beijerland heet je graag welkom in de winkel.