Krijg een Google Maps API-sleutel en zet deze in sitevoorkeuren!

Hans Anders Opticiens Leiden

Adres

Haarlemmerstraat 42
Leiden, 2312 GB

Openingstijden

maandag 09:00 - 18:00
dinsdag 09:00 - 18:00
woensdag 09:00 - 18:00
donderdag 09:00 - 18:00
vrijdag 09:00 - 18:00
zaterdag 09:00 - 17:00
zondag gesloten
Koningsdag 27.04: Gesloten, Hemelvaartsdag 09.05: Gesloten, Eerste Pinksterdag 19.05: Gesloten, Tweede Pinksterdag 20.05: Gesloten
Icon
Brillen

In deze vestiging kun je terecht voor brillen

Brillen bekijken
Icon
Lenzen

In deze vestiging kun je terecht voor lenzen

Lenzen bekijken
Icon
Hoortoestellen

In deze vestiging kun je hoortoestellen kopen

Hoortoestellen bekijken

Over deze vestiging in Leiden

Koopzondag: iedere laatste zondag van de maand van 12.00 tot 17.00 uur.

Deze vestiging van Hans Anders is één van de twee filialen van Hans Anders in Leiden en is gevestigd aan de Haarlemmerstraat. Als je vanaf het station de Haarlemmerstraat in loopt, vind je ons op nog geen 50 meter lopen, aan je linkerkant. De winkel is gemakkelijk te bereiken met de auto, trein en fiets. Je kunt je auto parkeren in de straten rondom de winkel. Als je met de trein komt is het slechts enkele minuten lopen vanaf het station naar de winkel.

In de winkel kun je uiteraard terecht voor brillen en lenzen. Je vindt er meer dan 30 topmerken zoals Ray Ban, Timberland, Emporio Armani, Vogue, Tommy Hilfiger, Guess en uiteraard ons eigen merk. Natuurlijk helpen onze deskundige opticiens je graag bij je keuze. Zo vind je gegarandeerd een montuur naar jouw smaak. Benieuwd wat je sterkte is? Maak dan online een afspraak met onze gediplomeerde opticien.

Daarnaast is er ook een aantal dagen in de week een contactlensspecialist aanwezig die advies kan geven over het dragen van lenzen. Maak hiervoor een afspraak in de winkel of via deze pagina. Één dag in de week is er ook een gediplomeerde audicien in de winkel aanwezig die advies kan geven over het dragen van een hoortoestel. Wij zijn StAr-gecertificeerd waardoor je kunt rekenen op de beste zorg voor je gehoor. Hiervoor kun je een afspraak maken via 088-2745536 (lokaal tarief). Voor een hoortest of oogmeting kun je ten allen tijde vrijblijvend de winkel binnenstappen.

Kortom, met een team van deskundige opticiens en een winkel met de allerlaatste noviteiten bieden wij je de zekerheid die je van de grootste opticien van Nederland mag verwachten.

Je bezoek aan deze winkel kun je vast starten op de website. Je kunt meer informatie over brillen, zonnebrillen, hoortoestellen, gehoorbescherming en lenzen vinden. Ook kun je de monturen in de online paskamer passen of naar de winkel laten sturen. Natuurlijk kun je ook alvast een afspraak maken voor een oogmeting, lenscontrole, hoortest of het aanmeten van gehoorbescherming.

Het personeel van Hans Anders Haarlemmerstraat hoopt je snel in de winkel te mogen begroeten.