Krijg een Google Maps API-sleutel en zet deze in sitevoorkeuren!

Hans Anders Opticiens Alblasserdam

Adres

Makado-Center 46
Alblasserdam, 2951 EJ

Openingstijden

maandag 09:00 - 17:30
dinsdag 09:00 - 17:30
woensdag 09:00 - 17:30
donderdag 09:00 - 17:30
vrijdag 09:00 - 17:30 17:30 - 21:00
zaterdag 09:00 - 17:00
zondag gesloten
Icon
Brillen

In deze vestiging kun je terecht voor brillen

Brillen bekijken
Icon
Lenzen

In deze vestiging kun je terecht voor lenzen

Lenzen bekijken

Over deze vestiging in Alblasserdam

Dit Hans Anders filiaal bevindt zich in winkelcentrum Makado tussen het Wilgenplein en de Zeilmakersstraat te Alblasserdam. Met de auto is de winkel goed bereikbaar en parkeren kan in één van de straatjes rondom de winkel. Als je met het openbaar vervoer komt, houd er dan rekening mee dat je nog een stukje moet lopen.

In deze winkel kun je uiteraard terecht voor contactlenzen en brillen uit het assortiment van Hans Anders en onze uitgebreide merkencollectie. Je vindt er meer dan 30 topmerken zoals Ray Ban, Timberland, Emporio Armani, Vogue, Tommy Hilfiger, Guess en uiteraard ons eigen merk. Daarnaast is deze winkel een ‘audio servicepunt’. Dit houdt in dat je met al je vragen en problemen met betrekking tot je hoortoestel in de winkel terecht kunt.

Je bezoek aan deze winkel kun je vast starten op de website. Je kunt meer informatie over brillen, zonnebrillen, hoortoestellen, gehoorbescherming en lenzen vinden. Ook kun je de monturen in de online paskamer passen of naar de winkel laten sturen. Natuurlijk kun je ook alvast een afspraak maken voor een oogmeting, lenscontrole, hoortest of het aanmeten van gehoorbescherming.

Het team van Hans Anders Alblasserdam hoopt je binnenkort in de winkel te mogen begroeten!