Hans Anders opticiens in Rotterdam

Vind hieronder de vestigingen in deze plaats

Keizerswaard 86

3078 AM Rotterdam Meer informatie

Hoogstraat 157

3011 PM Rotterdam Meer informatie

Peppelweg 84

3053 GP Rotterdam Meer informatie

Kleine Beer 11

3067 ZW Rotterdam Meer informatie

Burgemeester Baumannlaan 183

3042 AD Rotterdam Meer informatie

Hesseplaats 223

3069 EA Rotterdam Meer informatie

Zuidplein Hoog 652

3083 BN Rotterdam Meer informatie

Schiedamseweg 145

3026 AJ Rotterdam Meer informatie

Zuidplein Hoog 652

3083 BN Rotterdam Meer informatie

Opticiens & audiciens in Rotterdam

Als je op zoek bent naar een goede opticien of audicien in Rotterdam, dan kun je uiteraard terecht bij een van de winkels van Hans Anders. In al onze winkels kun je een uitgebreide oogmeting laten doen en je laten adviseren voor een (nieuwe) bril. In veel vestigingen in deze grote Zuid-Hollandse stad kun je ook terecht voor lenzen, gehoorbescherming of een hoortoestel. Je kunt binnenlopen, maar ook eenvoudig online een afspraak maken.

Brillen

Ook in onze winkels in Rotterdam adviseren we je graag. Kom je voor een (nieuwe) bril of zonnebril, een medewerker zal samen met je kijken welk montuur het beste past. Dat kan een eigenmerk montuur zijn of een montuur van een internationaal topmerk. Natuurlijk ben je ook voor kinderbrillen aan het goede adres. In Rotterdam vind je ook een brandstore van Hans Anders.

Lenzen

Als je contactlenzen draagt of wil gaan dragen, dan kun je terecht bij een lenzenspecialist in Rotterdam. Na een uitgebreide oogmeting, kun je samen bepalen welke lenzen het beste passen bij jouw leven en wensen. We hebben een assortiment met diverse daglenzen en maanlenzen van Easy Wear of van diverse andere bekende merken.

Audiciens

Voor gehoorbescherming of een hoortoestel staan onze audiciens in Rotterdam voor je klaar. Ben je benieuwd naar hoe goed je hoort, kom dan een gehoortest doen. En als je een hoortoestel nodig blijkt te hebben, dan zal onze audicien alle opties met je bespreken om zo tot een goede keuze te komen. Ook kun je voor gehoorbescherming bij een audicien langs. We hebben kant en klare oordoppen, maar ook gehoorbescherming op maat.

Afspraak maken met een opticien of audicien in Rotterdam

Wil je alvast een afspraak maken met een opticien of audicien in Rotterdam? Dat kan heel eenvoudig online of door te bellen naar 088-2745536 (lokaal tarief).