Krijg een Google Maps API-sleutel en zet deze in sitevoorkeuren!

Hans Anders Opticiens Rijssen

Adres

Schild 9
Rijssen, 7461 DD

Openingstijden

maandag 09:00 - 17:30
dinsdag 09:00 - 17:30
woensdag 09:00 - 17:30
donderdag 09:00 - 17:30 17:30 - 20:00
vrijdag 09:00 - 17:00
zaterdag 09:00 - 17:00
zondag gesloten
Koningsdag 27.04: Gesloten, Hemelvaartsdag 09.05: Gesloten, Eerste Pinksterdag 19.05: Gesloten, Tweede Pinksterdag 20.05: Gesloten
Icon
Brillen

In deze vestiging kun je terecht voor brillen

Brillen bekijken
Icon
Lenzen

In deze vestiging kun je terecht voor lenzen

Lenzen bekijken
Icon
Hoortoestellen

In deze vestiging kun je hoortoestellen kopen

Hoortoestellen bekijken

Over deze vestiging in Rijssen

Welkom bij Hans Anders in het centrum van Rijssen aan de Schild op nummer 9. Dichtstbijzijnde parkeerplaats is Hartje Centrum Rijssen.

In onze winkel kun je terecht voor brillen, lenzen, hoortoestellen en gehoorbescherming. Maak een afspraak met onze opticien, contactlensspecialist of audicien zodat er tijd is voor een meting. Onze opticien kijkt ook graag met je mee naar een montuur dat bij je past. Neem alvast een kijkje online zodat je een idee krijgt van de opties en wat jij mooi vindt. Je favoriete brillen kun je ook naar de winkel laten sturen, zodat je zeker weet dat deze klaarliggen om te passen. Je vindt er meer dan 30 topmerken zoals Ray Ban, Timberland, Emporio Armani, Vogue, Tommy Hilfiger, Guess en uiteraard ons eigen merk.

Kies je voor daglenzen of maandlenzen? Onze contactlensspecialist kan jou adviseren wat het beste is voor jouw ogen, ook met betrekking tot hoeveel zuurstof de lenzen doorlaten. Heb je multifocale lenzen nodig? Geen probleem, die hebben we ook!

Natuurlijk kun je onze audicien gratis een hoortest laten doen. Met verschillende oplossingen – zoals in het oor of achter het oor – is er voor iedereen wel een geschikt hoortoestel. Ook voor gehoorbescherming, standaard én op maat, kun je bij ons terecht. Maak een afspraak bij onze audicien op een moment dat het jou schikt.

We zien je graag bij Hans Anders Rijssen!