Krijg een Google Maps API-sleutel en zet deze in sitevoorkeuren!

Hans Anders Opticiens Lochem

Adres

Molenstraat 32
Lochem, 7241 AE

Openingstijden

maandag 09:00 - 18:00
dinsdag 09:00 - 18:00
woensdag 09:00 - 18:00
donderdag 09:00 - 18:00
vrijdag 09:00 - 20:00
zaterdag 09:00 - 17:00
zondag gesloten
Icon
Brillen

In deze vestiging kun je terecht voor brillen

Brillen bekijken
Icon
Lenzen

In deze vestiging kun je terecht voor lenzen

Lenzen bekijken

Over deze vestiging in Lochem

Hans Anders Lochem is te vinden in het begin van de Molenstraat, recht tegenover de Etos. De Molenstraat is een gezellige, smalle winkelstraat die uitkomt op het marktplein van Lochem. De winkel is goed bereikbaar. Je kunt je auto gratis parkeren op een zeer grote parkeerplaats, net iets buiten het centrum. Vanaf daar is het nog ongeveer 3 min lopen naar de winkel. Als je met het openbaar vervoer komt aan is het vanaf het station ongeveer 10 minuten met de bus naar de winkel.

In dit filiaal kun je uiteraard terecht voor brillen. Je vindt er meer dan 30 topmerken zoals Ray Ban, Timberland, Emporio Armani, Vogue, Tommy Hilfiger, Guess en uiteraard ons eigen merk. Daarnaast is er ook een aantal dagen in de week een contactlensspecialist aanwezig die advies kan geven over het dragen van lenzen. Maak hiervoor een een afspraak op deze pagina.

Je bezoek aan deze winkel kun je vast starten op de website. Je kunt meer informatie over brillen, zonnebrillen, hoortoestellen, gehoorbescherming en lenzen vinden. Ook kun je de monturen in de online paskamer passen of naar de winkel laten sturen. Natuurlijk kun je ook alvast een afspraak maken voor een oogmeting, lenscontrole, hoortest of het aanmeten van gehoorbescherming.

Het team van Hans Anders Lochem begroet je graag in de winkel!