Krijg een Google Maps API-sleutel en zet deze in sitevoorkeuren!

Hans Anders Opticiens Alkmaar

Adres

Europaboulevard 326
Alkmaar, 1825 ST

Openingstijden

maandag 09:00 - 17:30
dinsdag 09:00 - 17:30
woensdag 09:00 - 17:30
donderdag 09:00 - 17:30
vrijdag 09:00 - 17:30
zaterdag 09:00 - 17:00
zondag gesloten
Icon
Brillen

In deze vestiging kun je terecht voor brillen

Brillen bekijken
Icon
Lenzen

In deze vestiging kun je terecht voor lenzen

Lenzen bekijken
Icon
Hoortoestellen

In deze vestiging kun je hoortoestellen kopen

Hoortoestellen bekijken

Over deze vestiging in Alkmaar

Deze winkel is één van de twee filialen van Hans Anders in Alkmaar. Je vindt de winkel in het sfeervolle winkelcentrum ‘de Mare’. Winkelcentrum de Mare is prima bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Je kunt gratis parkeren op één van de parkeerplaatsen. Als je met de bus komt kun je uitstappen bij bushalte Europaboulevard of bushalte Laan van Bath. Vanaf beide bushaltes is het nog maar een paar minuten lopen naar de winkel.

In deze winkel kun je terecht voor monturen. Je vindt er meer dan 30 topmerken zoals Ray Ban, Timberland, Emporio Armani, Vogue, Tommy Hilfiger, Guess en uiteraard ons eigen merk. Daarnaast ben je welkom voor advies over het dragen van contactlenzen. Maak hiervoor een afspraak via deze pagina. Ook is deze winkel in bezit van het StAr-certificaat. Dit betekent dat je hier op de juiste plek bent voor de aankoop van een hoortoestel bij onze gediplomeerde audicien.

Je bezoek aan deze winkel kun je vast starten op de website. Je kunt meer informatie over brillen, zonnebrillen, hoortoestellen, gehoorbescherming en lenzen vinden. Ook kun je de monturen in de online paskamer passen of naar de winkel laten sturen. Natuurlijk kun je ook alvast een afspraak maken voor een oogmeting, lenscontrole, hoortest of het aanmeten van gehoorbescherming.

Het team van Hans Anders de Mare begroet je graag in de winkel.