Krijg een Google Maps API-sleutel en zet deze in sitevoorkeuren!

Hans Anders Opticiens Veghel

Adres

Kalverstraat 10
Veghel, 5461 JL

Openingstijden

maandag 11:00 - 17:30
dinsdag 09:00 - 17:30
woensdag 09:00 - 17:30
donderdag 09:00 - 17:30
vrijdag 09:00 - 20:00
zaterdag 09:00 - 17:00
zondag gesloten
Vrijdag 29 maart Goede vrijdag Geen koopavond (Reguliere sluitingstijd aanhouden)Zondag 31 maart Eerste paasdag GeslotenMaandag 1 april Tweede paasdag GeslotenZaterdag 27 april Koningsdag GeslotenDonderdag 9 mei Hemelvaartsdag GeslotenZondag 19 mei Eerste pinksterdag GeslotenMaandag 20 mei Tweede pinksterdag Gesloten
Icon
Brillen

In deze vestiging kun je terecht voor brillen

Brillen bekijken
Icon
Lenzen

In deze vestiging kun je terecht voor lenzen

Lenzen bekijken

Over deze vestiging in Veghel

De winkel van Hans Anders in Veghel vind je in de Kalverstraat, één van de winkelstraten die uitkomt op de Markt. Als je vanaf de markt de Kalverstraat inloopt zie je na ongeveer 25 meter lopen de winkel aan je linkerkant. Als je met het openbaar vervoer reist, stap dan uit bij het busstation van Veghel. Hiervandaan is het ongeveer vijf minuten lopen naar de Kalverstraat. Als je met de auto komt, kun je deze parkeren op de parkeerplaats achter de Kalverstraat.

In dit filiaal kun je terecht voor brillen en lenzen. Je vindt er meer dan 30 topmerken zoals Ray Ban, Timberland, Emporio Armani, Vogue, Tommy Hilfiger, Guess en uiteraard ons eigen merk. Daarom is er een aantal dagen in de week een contactlensspecialist aanwezig die advies kan geven over het dragen van lenzen. Maak hiervoor een afspraak via deze pagina.

Je bezoek aan deze winkel kun je vast starten op de website. Je kunt meer informatie over brillen, zonnebrillen en lenzen vinden. Ook kun je de monturen in de online paskamer passen of naar de winkel laten sturen. Natuurlijk kun je ook alvast een afspraak maken voor een oogmeting of lenscontrole.

Het team van Hans Anders Veghel begroet je graag in de winkel.