Krijg een Google Maps API-sleutel en zet deze in sitevoorkeuren!

Hans Anders Opticiens Roosendaal

Adres

Nieuwe Markt 51
Roosendaal, 4701 AD

Openingstijden

maandag 09:00 - 17:30
dinsdag 09:00 - 17:30
woensdag 09:00 - 17:30
donderdag 09:00 - 17:30
vrijdag 09:00 - 20:00
zaterdag 09:00 - 17:00
zondag 12:00 - 17:00
Icon
Brillen

In deze vestiging kun je terecht voor brillen

Brillen bekijken
Icon
Lenzen

In deze vestiging kun je terecht voor lenzen

Lenzen bekijken
Icon
Hoortoestellen

In deze vestiging kun je hoortoestellen kopen

Hoortoestellen bekijken

Over deze vestiging in Roosendaal

Koopzondag: iedere zondag geopend van 12:00-17:00 uur.

Welkom bij Hans Anders Roosendaal. Onze prachtige winkel met gezellige ambiance is het adres voor je nieuwe bril, lenzen of hoortoestellen. Parkeren kan in Parkeergarage Nieuwe Markt. Je vindt er meer dan 30 topmerken zoals Ray Ban, Timberland, Emporio Armani, Vogue, Tommy Hilfiger, Guess en uiteraard ons eigen merk. Natuurlijk helpen onze deskundige opticiens je graag bij je keuze. Zo vind je gegarandeerd een montuur naar jouw smaak.

Benieuwd wat je sterkte is? Maak dan zelf online alvast een afspraak met onze gediplomeerde opticien, dan weet je zeker dat we voldoende tijd voor je hebben in de winkel. Hetzelfde geldt voor lenzen. Onze deskundige contactlensspecialist adviseert je graag met betrekking tot het dragen van lenzen. Daarnaast zijn wij StAr-gecertificeerd waardoor je kunt rekenen op de beste zorg voor je gehoor. Maak direct een afspraak met onze audicien.

Kortom, met een team van deskundige medewerkers en een winkel met de allerlaatste noviteiten bieden wij je de zekerheid die je van de grootste opticien van Nederland mag verwachten.
• Oogmeting door gediplomeerd opticien.
• Altijd scherpe aanbiedingen.
• Gratis hoortest door StAr gecertificeerd audicien.

Je bezoek aan deze winkel kun je vast starten op de website. Je kunt meer informatie over brillen, zonnebrillen, hoortoestellen, gehoorbescherming en lenzen vinden. Ook kun je de monturen in de online paskamer passen of naar de winkel laten sturen.

Het team van Hans Anders Roosendaal heet je van harte welkom!