Krijg een Google Maps API-sleutel en zet deze in sitevoorkeuren!

Hans Anders Opticiens Boxtel

Adres

Rechterstraat 22
Boxtel, 5281 BW

Openingstijden

maandag 12:00 - 17:30
dinsdag 09:00 - 17:30
woensdag 09:00 - 17:30
donderdag 09:00 - 17:30
vrijdag 09:00 - 17:30 17:30 - 19:00
zaterdag 09:00 - 17:00
zondag gesloten
Icon
Brillen

In deze vestiging kun je terecht voor brillen

Brillen bekijken
Icon
Lenzen

In deze vestiging kun je terecht voor lenzen

Lenzen bekijken

Over deze vestiging in Boxtel

Dit filiaal van Hans Anders is gevestigd in het centrum van het Boxtel naast de Zeeman en recht tegenover de Bruna. Het centrum van Boxtel is goed bereikbaar met de auto. Je kunt bij het Marktplein parkeren. Als je met het openbaar vervoer komt, dan kun je het beste richting het treinstation van Boxtel reizen. Hiervandaan is het nog een kleine tien minuten lopen naar de winkel.

In dit filiaal kun je terecht voor brillen en lenzen. Je vindt er meer dan 30 topmerken zoals Ray Ban, Timberland, Emporio Armani, Vogue, Tommy Hilfiger, Guess en uiteraard ons eigen merk. Daarnaast is er ook een aantal dagen in de week een contactlensspecialist in de winkel aanwezig, die advies kan geven over het dragen van lenzen. Maak hiervoor een afspraak via deze pagina op onze website. Ook een gratis hoortest is mogelijk in deze winkel.

Je bezoek aan deze winkel kun je vast starten op de website. Je kunt meer informatie over brillen, zonnebrillen, hoortoestellen, gehoorbescherming en lenzen vinden. Ook kun je de monturen in de online paskamer passen of naar de winkel laten sturen. Natuurlijk kun je ook alvast een afspraak maken voor een oogmeting, lenscontrole, hoortest of het aanmeten van gehoorbescherming.

Het team van Hans Anders Boxtel begroet je graag in de winkel.