Krijg een Google Maps API-sleutel en zet deze in sitevoorkeuren!

Hans Anders Opticiens Boxmeer

Adres

De Kloostertuin 28
Boxmeer, 5831 JT

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag 09:00 - 17:30
woensdag 09:00 - 17:30
donderdag 09:00 - 17:30
vrijdag 09:00 - 17:30
zaterdag 09:00 - 17:00
zondag gesloten
Icon
Brillen

In deze vestiging kun je terecht voor brillen

Brillen bekijken
Icon
Lenzen

In deze vestiging kun je terecht voor lenzen

Lenzen bekijken

Over deze vestiging in Boxmeer

Dit filiaal van Hans Anders vind je in de Kloostertuin te Boxmeer. Als je met het openbaar vervoer naar de winkel komt, stap dan uit bij halte ‘Bilderbeekstraat’. Hiervandaan is het nog vijf minuten lopen naar de winkel. Kom je met de auto, dan kun je deze parkeren op één van de parkeerplekken rondom de winkel.

In deze winkel kun je terecht voor brillen, lenzen en hoortoestellen. Je vindt er meer dan 30 topmerken zoals Ray Ban, Timberland, Emporio Armani, Vogue, Tommy Hilfiger, Guess en uiteraard ons eigen merk. Daarnaast is deze winkel een servicepunt voor hoortoestellen. Dit houdt in dat je met problemen of vragen over een hoortoestel, in deze winkel terecht kunnen. Ook is in dit filiaal een contactlensspecialist aanwezig. Deze is gespecialiseerd in het adviseren, aanmeten en controleren van contactlenzen. Voor een afspraak kun je contact opnemen via deze pagina.

Je bezoek aan deze winkel kun je vast starten op de website. Je kunt meer informatie over brillen, zonnebrillen, hoortoestellen, gehoorbescherming en lenzen vinden. Ook kun je de monturen in de online paskamer passen of naar de winkel laten sturen. Natuurlijk kun je ook alvast een afspraak maken voor een oogmeting, lenscontrole, hoortest of het aanmeten van gehoorbescherming.

Het team van Hans Anders Boxmeer hoopt je binnenkort in de winkel te mogen begroeten.