Krijg een Google Maps API-sleutel en zet deze in sitevoorkeuren!

Hans Anders Opticiens Venray

Adres

Hofstraat 4
Venray, 5801 BJ

Openingstijden

maandag 09:00 - 17:30
dinsdag 09:00 - 17:30
woensdag 09:00 - 17:30
donderdag 09:00 - 17:30
vrijdag 09:00 - 17:30
zaterdag 09:00 - 17:00
zondag gesloten
Icon
Brillen

In deze vestiging kun je terecht voor brillen

Brillen bekijken
Icon
Lenzen

In deze vestiging kun je terecht voor lenzen

Lenzen bekijken

Over deze vestiging in Venray

Welkom bij Hans Anders Venray. Je vindt ons in het centrum aan de Hofstraat op nummer 4. De dichtsbijzijnde parkeerplaats is aan het Raadhuisplein op 3 minuten lopen van de winkel. Kom je met het openbaar vervoer, neem dan de bus naar de Julianasingel. Vanaf daar is het nog maar een minuutje lopen naar de winkel. Je kunt bij ons terecht voor brillen en lenzen.

Heb je een nieuwe bril nodig? Maak een afspraak met onze opticien voor een oogmeting. Onze opticien kijkt ook graag met je mee naar een montuur dat bij je past. Oriënteer je alvast online zodat je een idee krijgt van de opties en wat jij mooi vindt. Je favoriete brillen kun je ook naar de winkel laten sturen,zodat je zeker weet dat deze klaarliggen om te passen. Je vindt er meer dan 30 topmerken zoals Ray Ban, Timberland, Emporio Armani, Vogue, Tommy Hilfiger, Guess en uiteraard ons eigen merk. Bekijk onze collectie monturen.

Nieuwe lenzen nodig of voor het eerst lenzen proberen? Onze contactlensspecialist kan jou adviseren wat het beste is voor jouw ogen met betrekking tot hoeveel zuurstof de lenzen doorlaten en of daglenzen of maandlenzen geschikt zijn. Voor multifocale brildragers zijn er ook multifocale lenzen. Maak een afspraak op een moment dat het jou schikt.

We zien je graag bij Hans Anders Venray!