Hans Anders opticiens in Maastricht

Vind hieronder de vestigingen in deze plaats

Brusselsepoort 35

6216 CG Maastricht Meer informatie

Spilstraat 6

6211 CP Maastricht Meer informatie

De Leim 5

6227 CT Maastricht Meer informatie

Opticiens & audiciens in Maastricht

In Maastricht vind je drie winkels van Hans Anders: in het centrum, in winkelcentrum Brusselse Poort en in winkelcentrum de Leim. Dus als je een goede opticien in Maastricht zoekt, dan is eer altijd een winkel van Hans Anders in de buurt. Onze opticiens helpen je graag bij met een oogmeting en bij het uitzoeken van een nieuwe bril. Maar ook als je kiest voor lenzen, of een audicien zoekt voor goede gehoorbescherming of een hoortoestel, dan ben je bij Hans Anders aan het juiste adres. Je kunt altijd binnenlopen, maar ook heel simpel vooraf online een afspraak maken.

Brillen

In onze winkels in Maastricht helpen we je graag bij het uitzoeken van je nieuwe bril. We hebben een uitgebreid assortiment met monturen van ons eigen merk en van diverse internationale topmerken. Onze medewerkers kijken graag met je mee welk montuur het beste bij jou past. Ook voor zonnebrillen of kinderbrillen ben je bij Hans Anders in Maastricht aan het juiste adres.

Lenzen

Als je contactlenzen draagt of dit overweegt, maak dan eens een afspraak met onze lenzenspecialist in Maastricht. Na een uitgebreide oogmeting, bepalen jullie samen welke lenzen het beste passen bij jouw wensen. We hebben een assortiment met diverse daglenzen en maanlenzen van Easy Wear en van vele andere bekende merken.

Audiciens

Voor een goede audicien kun je terecht bij Hans Anders Maastricht aan de Spilstraat 6 (centrum). Wil je weten hoe goed je hoort, laat dan een gehoortest doen. Als daaruit blijkt dat je baat zou hebben bij een hoortoestel, dan adviseert de audicien je over de mogelijkheden. Maar je kunt bij onze audicien in Maastricht ook terecht voor het aanmeten van gehoorbescherming op maat. Daarmee kun je je gehoor optimaal beschermen.

Afspraak maken met een opticien of audicien in Maastricht

Wil je alvast een afspraak maken met een opticien of audicien in Maastricht? Dat kan heel eenvoudig online of door te bellen naar 088-2745536 (lokaal tarief).