Krijg een Google Maps API-sleutel en zet deze in sitevoorkeuren!

Hans Anders Opticiens Roermond

Adres

Hamstraat 42
Roermond, 6041 HC

Openingstijden

maandag 09:30 - 18:00
dinsdag 09:30 - 18:00
woensdag 09:30 - 18:00
donderdag 09:30 - 18:00
vrijdag 09:30 - 18:00
zaterdag 09:30 - 17:00
zondag 12:00 - 17:00
Laatste zondag van de maand koopavond.
Icon
Brillen

In deze vestiging kun je terecht voor brillen

Brillen bekijken
Icon
Lenzen

In deze vestiging kun je terecht voor lenzen

Lenzen bekijken
Icon
Hoortoestellen

In deze vestiging kun je hoortoestellen kopen

Hoortoestellen bekijken

Over deze vestiging in Roermond

Welkom bij Hans Anders Roermond. Je vindt onze winkel aan de gezellige Hamstraat, op nummer 42. In onze winkel vind je een grote collectie (merk)monturen, maar ook onze eigenmerk collectie is goed vertegenwoordigd.

Of je nou op zoek bent naar een opvallend montuur of juist een neutrale nieuwe bril, bij Hans Anders Roermond ga je ongetwijfeld slagen. Je vindt er meer dan 30 topmerken zoals Ray Ban, Timberland, Emporio Armani, Vogue, Tommy Hilfiger, Guess en uiteraard ons eigen merk. Natuurlijk helpen onze deskundige opticiens je graag bij het uitzoeken van je nieuwe bril. Ben je benieuwd wat je sterkte is? Maak dan een afspraak voor een gratis oogmeting. Naast brillen verkopen wij in onze winkel ook contactlenzen. Wij adviseren je graag met betrekking tot het dragen van lenzen.

In deze winkel bieden wij ook de beste hoorzorg voor de beste prijs. We helpen je graag bij de aanschafvan een hoortoestel. Dit filiaal is StAr-gecertificeerd waardoor je kunt rekenen op de beste zorg voor je gehoor. Maak online of via 088-2745536 (lokaal tarief) een afspraak voor advies over en/of het aanmeten van een hoortoestel.

Ben je je nog aan het oriënteren? Op onze website vind je meer informatie over brillen,zonnebrillen, hoortoestellen, gehoorbescherming en lenzen vinden. Ook kun je de monturen in de online paskamer passen of naar de winkel laten sturen. Natuurlijk kun je ook alvast een afspraak maken voor een oogmeting, lenscontrole, hoortest of het aanmeten van gehoorbescherming.

Kortom, met een team van deskundige opticiens en een winkel met de allerlaatste noviteiten bieden wij je de zekerheid die je van de grootste opticien van Nederland mag verwachten.

  • Groot assortiment: meer dan dertig topmerken.
  • Oogmeting door gediplomeerd opticien.
  • Altijd scherpe aanbiedingen.
  • Gratis hoortest door StAr gecertificeerd audicien.


Het team van Hans Anders Roermond heet je van harte welkom!