Krijg een Google Maps API-sleutel en zet deze in sitevoorkeuren!

Hans Anders Opticiens Brunssum

Adres

Kerkstraat 37
Brunssum, 6441 BA

Openingstijden

maandag 09:00 - 17:30
dinsdag 09:00 - 17:30
woensdag 09:00 - 17:30
donderdag 09:00 - 17:30
vrijdag 09:00 - 17:30
zaterdag 09:00 - 17:00
zondag gesloten
Icon
Brillen

In deze vestiging kun je terecht voor brillen

Brillen bekijken
Icon
Lenzen

In deze vestiging kun je terecht voor lenzen

Lenzen bekijken
Icon
Hoortoestellen

In deze vestiging kun je hoortoestellen kopen

Hoortoestellen bekijken

Over deze vestiging in Brunssum

Bij Hans Anders in Brunssum ben je welkom voor brillen, lenzen en hoortoestellen. Je vindt ons in het centrum in de Kerkstraatop nummer 37. Parkeren kan aan het Doorvaartplein. Stap met het openbaar vervoer uit bij halte Koutenveld.

Voordat je een nieuwe bril koopt, wil je natuurlijk weten wat je sterkte is. Maak daarom een afspraak met onze opticien voor een oogmeting. Om je een beeld te vormen van welke monturen je mooi vindt, kun je alvast online onze collectie bekijken en eventueel de mooiste brillen naar de winkel laten sturen. Je vindt er meer dan 30 topmerken zoals Ray Ban, Timberland, Emporio Armani, Vogue, Tommy Hilfiger, Guess en uiteraard ons eigen merk.

Natuurlijk ben je ook voor lenzen bij ons aan het juiste adres. Van dag- en maandlenzen, tot enkelvoudig en multifocaal en zelfs voor cilinderafwijkingen. Onze contactlensspecialist meet je ogen op en kijkt daarnaast naar de gezondheid van je ogen en welke lenzen het beste bij jou passen. Maak een afspraak, zodat je zeker weet dat de contactlensspecialist tijd voor je heeft.

In onze winkel kun je een gratis hoortest laten doen door een StAr-geregistreerd audicien. Indien hoortoestellen nodig zijn, kan de audicien jou adviseren wat het beste bij jouw gehoor past. Er zijn verschillende oplossingen mogelijk: zowel in het oor als achter het oor. Maak een afspraak met onze audicien voor de hoortest en een persoonlijk advies. Je kunt ook bij ons terecht voor gehoorbescherming.

Het team van Hans Anders Brunssum hoopt je binnenkort te begroeten in de winkel!