Hans Anders opticiens in Hilversum

Vind hieronder de vestigingen in deze plaats

Langestraat 128

1211 HC Hilversum Meer informatie

Opticiens & audiciens in Hilversum

Ben je op zoek naar een goede opticien of audicien? In Hilversum kun je daarvoor bij Hans Anders terecht. Zowel voor brillen en lenzen, als voor gehoorbescherming en hoortoestellen ben je hier aan het juiste adres. Je kunt gratis en vrijblijvend een oogmeting of lenscontrole laten doen en je laten adviseren over alle mogelijkheden. Je kunt gewoon binnenlopen, maar ook online een afspraak maken.

Brillen in Hilversum

Onze medewerkers in Hilversum helpen je graag bij het uitzoeken en kopen van een nieuwe bril. Na een uitgebreide oogmeting kun je samen een montuur uitkiezen dat het beste bij jouw wensen past. Zo kun je kiezen uit een uitgebreid assortiment brillen van zowel ons eigenmerk als diverse internationale topmerken. Ook voor kinderbrillen of zonnebrillen ben je aan het juiste adres bij Hans Anders in Hilversum.

Lenzen in Hilversum

Als je op zoek bent naar lenzen, dan kun je terecht bij onze lenzenspecialist in Hilversum. Na een eerste oogmeting of lenscontrole kunnen jullie samen bespreken welke lens het beste bij jou en je wensen past. We hebben een uitgebreid assortiment contactlenzen met zowel dag- als maandlenzen van Easy Wear of diverse andere bekende merken.

Audiciens in Hilversum

Wil je graag je gehoor laten testen? Dat kan ook vrijblijvend en gratis bij een audicien. En als blijkt dat je een gehoortoestel nodig hebt, dan kunnen jullie samen je wensen bespreken en kan de audicien je uitgebreid adviseren. Maar als je op zoek bent naar gehoorbescherming of hooraccessoires, dan kun je ook terecht bij onze audicien in Hilversum.

Afspraak maken met een opticien of audicien in Hilversum

Wil je alvast een afspraak maken met een opticien of audicien in Hilversum? Dat kan heel eenvoudig online of door te bellen naar 088-2745536 (lokaal tarief).