Krijg een Google Maps API-sleutel en zet deze in sitevoorkeuren!

Hans Anders Opticiens Tiel

Adres

Waterstraat 75
Tiel, 4001 AN

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag 09:00 - 17:30
woensdag 09:00 - 17:30
Enkel audio
donderdag 09:00 - 20:00
vrijdag 09:00 - 17:30
zaterdag 09:00 - 17:30
zondag gesloten
Koningsdag 27.04: Gesloten, Hemelvaartsdag 09.05: Gesloten, Eerste Pinksterdag 19.05: Gesloten, Tweede Pinksterdag 20.05: Gesloten
Icon
Brillen

In deze vestiging kun je terecht voor brillen

Brillen bekijken
Icon
Lenzen

In deze vestiging kun je terecht voor lenzen

Lenzen bekijken
Icon
Hoortoestellen

In deze vestiging kun je hoortoestellen kopen

Hoortoestellen bekijken

Over deze vestiging in Tiel

Welkom bij Hans Anders Tiel. Onze winkel vind je in het centrum aan de Waterstraat op nummer 75. Parkeren kan aan de Veemarkt of Oude Haven.

In deze winkel van Hans Anders kun je uiteraard terecht voor brillen. Je vindt er meer dan 30 topmerken zoals Ray Ban, Timberland, Emporio Armani, Vogue, Tommy Hilfiger, Guess en uiteraard ons eigen merk. Daarnaast is er een contactlensspecialist aanwezig die u tips en adviezen kan geven over het dragen van lenzen. Je bent in de winkel ook van harte welkom voor oplossingen van gehoorproblemen. Deze vestiging is stAr-gecertificeerd. Dit betekent dat in de winkel een gediplomeerd audicien aanwezig is. Een afspraak met de opticien, audicien of contactlensspecialist kun je hier direct maken.

Je bezoek aan deze winkel kun je vast starten op de website. Je kunt meer informatie over brillen, zonnebrillen, hoortoestellen, gehoorbescherming en lenzen vinden. Ook kun je de monturen in de online paskamer passen of naar de winkel laten sturen.
Het winkelteam van Hans Anders Tiel hoopt je binnenkort in de winkel te mogen begroeten!