Krijg een Google Maps API-sleutel en zet deze in sitevoorkeuren!

Hans Anders Opticiens Sneek

Adres

Kruizebroederstraat 36
Sneek, 8601 CM

Openingstijden

maandag 09:00 - 17:30
dinsdag 09:00 - 17:30
woensdag 09:00 - 17:30
donderdag 09:00 - 20:00
vrijdag 09:00 - 17:30
zaterdag 09:00 - 17:00
zondag gesloten
Geen opening op koopzondag t/m September
Icon
Brillen

In deze vestiging kun je terecht voor brillen

Brillen bekijken
Icon
Lenzen

In deze vestiging kun je terecht voor lenzen

Lenzen bekijken

Over deze vestiging in Sneek

Koopzondag: iedere eerste zondag van de maand van 13.00 tot 17.00 uur.

Welkom bij Hans Anders in het centrum van Sneek aan de Kruizebroederstraat op nummer 36. Met het openbaar vervoer kun je uitstappen bij bushalte Oosterdijk. De auto kun je parkeren bij Truffelsteeg Parking.

In onze winkel kun je terecht voor brillen, lenzen, hoortoestellen en gehoorbescherming. Maak een afspraak met onze opticien, contactlensspecialist of audicien zodat er tijd is voor een meting. Onze opticien kijkt ook graag met je mee naar een montuur dat bij je past. Neem alvast een kijkje online zodat je een idee krijgt van de opties en wat jij mooi vindt. Je favoriete brillen kun je ook naar de winkel laten sturen, zodat je zeker weet dat deze klaarliggen om te passen. Je vindt er meer dan 30 topmerken zoals Ray Ban, Timberland, Emporio Armani, Vogue, Tommy Hilfiger, Guess en uiteraard ons eigen merk.

Kies je voor daglenzen of maandlenzen? Onze contactlensspecialist kan jou adviseren wat het beste is voor jouw ogen,ook met betrekking tot hoeveel zuurstof de lenzen doorlaten. Heb je multifocale lenzen nodig? Geen probleem, die hebben we ook!

Natuurlijk kun je onze audicien gratis een hoortest laten doen. Met verschillende oplossingen – zoals in het oor of achter het oor – is er voor iedereen wel een geschikt hoortoestel. Ook voor gehoorbescherming, standaard én op maat, kun je bij ons terecht. Maak een afspraak bij onze audicien op een moment dat het jou schikt.

We zien je graag bij Hans Anders Sneek!