Krijg een Google Maps API-sleutel en zet deze in sitevoorkeuren!

Hans Anders Opticiens Drachten

Adres

Oudeweg 12
Drachten, 9203 AG

Openingstijden

maandag 09:00 - 17:30
dinsdag 09:00 - 17:30
woensdag 09:00 - 17:30
donderdag 09:00 - 17:30 18:00 - 20:30
vrijdag 09:00 - 17:30
zaterdag 09:00 - 17:00
zondag gesloten
Laatste zondag van de maand
Icon
Brillen

In deze vestiging kun je terecht voor brillen

Brillen bekijken
Icon
Lenzen

In deze vestiging kun je terecht voor lenzen

Lenzen bekijken
Icon
Hoortoestellen

In deze vestiging kun je hoortoestellen kopen

Hoortoestellen bekijken

Over deze vestiging in Drachten

Hans Anders Opticien en Audicien in Drachten

Ben je op zoek naar een opticien of audicien die met je meedenkt en je van de beste service voorziet? Kom dan naar Hans Anders Opticien en Audicien in Drachten. Je vindt er meer dan 30 topmerken zoals Ray Ban, Timberland, Emporio Armani, Vogue, Tommy Hilfiger, Guess en uiteraard ons eigen merk. In onze winkel word je onthaald door ervaren medewerkers die alle belangrijke kennis van zaken hebben. Ze helpen je met een gratis oog- of gehoormeting en geven je persoonlijk advies. Dit is de persoonlijke noot waarmee Hans Anders zich onderscheidt.

Brillen en gehoorapparaten voor iedereen

Een bril of gehoorapparaat is iets heel persoonlijks. Daarom krijg je bij Hans Anders in Drachten de keuze uit talloze modellen. Bewonder onze diverse monturen: van speels en kleurrijk tot tijdloos en ingetogen. Onze gecertificeerde opticiens helpen je om een montuur te vinden dat je gezichtsvorm perfect complementeert. Ook op het gebied van gehoorapparaten is er genoeg keuze. Zo vertellen onze audiciens je graag over het verschil tussen apparaten die je in of juist achter het oor draagt.

Routebeschrijving naar Hans Anders Opticien en Audicien in Drachten

Auto

Onze winkel ligt in het hart van Drachten en is daardoor eenvoudig te bereiken met de auto. Vanaf de A7 neem je de afslag naar de Zuiderhoveweg. Sla rechtsaf naar de Gauke Boelensstraat en vervolgens linksaf naar De Drift. Hier kun je betaald parkeren in Parkeergarage Raadhuisplein. Vanaf de N31 bereik je dezelfde parkeergelegenheid via de Ureterpvallaat, Splitting en De Drift. Vervolgens wandel je binnen 5 minuten richting Hans Anders.

Openbaar vervoer

Ook met het openbaar vervoer bezoek je Hans Anders Opticien en Audicien in Drachten gemakkelijk. Bushalte Van Knobelsdorffplein ligt het meeste in de buurt. Op deze halte stoppen bussen uit Leeuwarden, Heerenveen, Groningen en Himsterhout. Reis je vanuit Drachten? Dan neem je bus 23 vanuit Drachten Transferium Oost. Vanaf de bushalte wandel je recht door het centrum richting de winkel en ben je er binnen 10 minuten.