Hans Anders opticiens in Enschede

Vind hieronder de vestigingen in deze plaats

Wesseler-Nering 24

7544 JB Enschede Meer informatie

Klanderij 62

7511 HS Enschede Meer informatie

Rijnstraat 44-46

7523 GG Enschede Meer informatie

Opticiens & audiciens in Enschede

Een goede opticien of audicien kun je vinden in één van de Hans Anders winkels in Enschede. In onze winkels zorgen we ervoor dat iedereen kan rekenen op brillen, lenzen en hooroplossingen van topkwaliteit. Met de gediplomeerde opticiens en audiciens hebben we de kennis en ervaring in huis om de klant een zo goed mogelijk advies te geven. Aan de hand van een gratis oogmeting kunnen we jou helpen bij het zoeken van een bril die bij jou past. Bekijk ons aanbod online op de website of kom eens langs bij één van onze winkels in Enschede.

Brillen

In onze brillen winkels kun je kiezen uit exclusieve Hans Anders merken en monturen van topmerken. Hans Anders levert niet alleen mooie maar ook goede producten. Bij ons bepaal je zelf waar je je bril, zonnebril of kinderbril koopt. Dat kan 24 uur per dag via onze website of bij één van de Hans Anders brillen zaken in Enschede. Op de website kun je gemakkelijk een keuze maken door te kiezen tussen de merken brillen, de kleur van de bril, de brilvorm of de stijl van de bril.

Lenzen

Hans Anders is het adres voor daglenzen, weeklenzen en maand lenzen zowel in de winkels in Enschede als online op de website. De lenzenspecialist beschikt over lage prijzen, uitstekende service en een groot assortiment aan contactlenzen. Je kunt voor vele merken terecht bij Hans Anders als Acuvue, Biomedics, Biofinity, Dailies, Air Optix en vele andere merklenzen. Bekijk het gehele aanbod online of kom een langs bij één van onze winkels in Enschede voor een gratis oogtest.

Audiciens

Bij Hans Anders bieden wij een groot assortiment aan met de beste hoortoestellen, hoorhulpmiddelen en gehoorbescherming. Onze audiciens voorzien je van uitgebreid advies met betrekking tot jouw gehoor. Voor een gehoortest om jouw gehoor aan te meten kan je langskomen In één van de winkels in Enschede of online een afspraak maken. In de online shop van Hans Anders is ook kant-en-klare gehoorbescherming aanwezig in de vorm van diverse soorten oordoppen.

Afspraak maken met een opticien of audicien in Enschede

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kan je online onze website bezoeken of bel je naar 088-2745536 (lokaal tarief).