Hans Anders opticiens in Eindhoven

Vind hieronder de vestigingen in deze plaats

Hermanus Boexstraat 30-32

5611 AJ Eindhoven Meer informatie

WC Woensel 267

5625 AG Eindhoven Meer informatie

Opticiens & audiciens in Eindhoven

Een goede opticien of audicien vind je in Eindhoven. Hans Anders heeft een aantal winkels, zowel in het centrum als daarbuiten, waar onze medewerkers je graag ontvangen. Je kunt een oogmeting laten doen en wordt uitgebreid geadviseerd over alle mogelijkheden voor een nieuwe bril. Als je op zoek bent naar een hoortoestel, gehoorbescherming of lenzen, dan kun je ook bij onze winkels in Eindhoven terecht. Je kunt gewoon binnenlopen, of eenvoudig online een afspraak maken.

Brillen in Eindhoven

Onze medewerkers helpen je graag bij het uitzoeken en kopen van een nieuwe bril. Je vindt een geschikt montuur uit onze eigenmerkcollectie of een exemplaar van de diverse topmerken die we verkopen. Ook voor kinderbrillen of zonnebrillen kun je bij ons terecht, we adviseren je er uitgebreid over.

Lenzen in Eindhoven

Als je lenzen nodig hebt, dan kun je ook in Eindhoven bij Hans Anders terecht. Na een uitgebreide oogmeting en het bespreken van je wensen, kunnen de lensspecialist en jij bepalen wat het beste past. We hebben zowel dag- als maandlenzen, van Easy Wear of andere bekende merken.

Audiciens in Eindhoven

Ook voor een goed audicien kun je terecht bij diverse Hans Anders winkels in Eindhoven. Als je wilt weten hoe goed je hoort, dan kun je een gehoortest laten doen. Blijkt dat je baat zou hebben bij een hoortoestel, dan kan de audicien je adviseren over de juiste keuze. Maar je kunt in Eindhoven ook terecht voor gehoorbescherming op maat. De audicien kan deze aanmeten, zodat je je gehoor optimaal kunt beschermen.

Afspraak maken met een opticien of audicien in Eindhoven

Wil je alvast een afspraak maken met een opticien of audicien in Eindhoven? Dat kan heel eenvoudig online of door te bellen naar 088-2745536 (lokaal tarief).