Krijg een Google Maps API-sleutel en zet deze in sitevoorkeuren!

Hans Anders Opticiens Eindhoven

Adres

Hermanus Boexstraat 30-32
Eindhoven, 5611 AJ

Openingstijden

maandag 09:30 - 18:00
dinsdag 09:30 - 18:00
woensdag 09:30 - 18:00
donderdag 09:30 - 18:00
vrijdag 09:30 - 18:00 18:00 - 21:00
zaterdag 09:30 - 17:00
zondag 12:00 - 17:00
Laatste zondag van de maand
Icon
Brillen

In deze vestiging kun je terecht voor brillen

Brillen bekijken
Icon
Lenzen

In deze vestiging kun je terecht voor lenzen

Lenzen bekijken

Over deze vestiging in Eindhoven

Hans Anders Opticien in Eindhoven Centrum

Ben je toe aan een nieuwe bril die écht bij je past? Dan vind je wat je zoekt bij Hans Anders Opticien in Eindhoven Centrum. Je vindt er meer dan 30 topmerken zoals Ray Ban, Timberland, Emporio Armani, Vogue, Tommy Hilfiger, Guess en uiteraard ons eigen merk. Onze collectie is altijd vers, met monturen die je keer op keer verrassen. Probeer trendy kleuren en speelse prints uit of houd het bij een klassiek model dat jarenlang mooi blijft. Voor alle monturen geldt dat ze ook geschikt zijn als computerbril, zonnebril of nachtbril. Zo stel je de ideale bril samen.

Altijd persoonlijk advies

Bij Hans Anders mag je altijd rekenen op persoonlijk advies. Er werken niet voor niets gecertificeerde opticiens in onze vestiging in Eindhoven Centrum. Zij helpen je graag verder met een gratis oogmeting. Twijfel je welk montuur de vorm van je gezicht het beste complementeert? Dankzij het getrainde oog van onze professionals kunnen ze je goed adviseren. Ook het afstellen van de bril hoort natuurlijk bij onze service.

Routebeschrijving naar Hans Anders in Eindhoven Centrum

Auto

De binnenstad van Eindhoven bereik je makkelijk via de N270. Rijd via de Professor Dorgelolaan de stad binnen en neem de Emmasingel om bij Q-Park Centrum De Admirant uit te komen. Deze parkeergarage is ook bereikbaar wanneer je via de A2 naar Eindhoven rijdt. Neem de Tilburgseweg en rijd via de Frederiklaan naar de Willemstraat om de rand van het centrum te bereiken. Vanaf de parkeergarage hoef je slechts een paar minuten te wandelen om Hans Anders in Eindhoven Centrum te bezoeken.

Openbaar vervoer

Het grote voordeel van Hans Anders in Eindhoven Centrum? Het station ligt op loopafstand van de winkel. Daarom bezoek je onze winkel ontzettend makkelijk met het openbaar vervoer. Stap uit op Eindhoven Centraal en wandel gewoon via het Stationsplein naar onze vestiging in de Hermanus Boexstraat. Op het station stoppen ook veel bussen uit verschillende richtingen, van Helmond tot Mierlo en Veghel.