Krijg een Google Maps API-sleutel en zet deze in sitevoorkeuren!

Hans Anders Opticiens Hoogeveen

Adres

Hoofdstraat 177
Hoogeveen, 7902 EG

Openingstijden

maandag 09:30 - 18:00
dinsdag 09:30 - 18:00
woensdag 09:30 - 18:00
donderdag 09:30 - 18:00
vrijdag 09:30 - 21:00
zaterdag 09:30 - 17:00
zondag gesloten
Laatste zondag van de maand
Icon
Brillen

In deze vestiging kun je terecht voor brillen

Brillen bekijken
Icon
Lenzen

In deze vestiging kun je terecht voor lenzen

Lenzen bekijken
Icon
Hoortoestellen

In deze vestiging kun je hoortoestellen kopen

Hoortoestellen bekijken

Over deze vestiging in Hoogeveen

Koopzondag: iedere laatste zondag van de maand van 13.00 tot 17.00 uur.

Bij Hans Anders in Hoogeveen ben je welkom voor brillen, lenzen en hoortoestellen. Je vindt ons in het centrum aan de Hoofdstraat op nummer 177. Parkeren kan op parkeerplaats Stoekeplein of in parkeergarage De Kaap.

Voordat je een nieuwe bril koopt, wil je natuurlijk weten wat je sterkte is. Maak daarom een afspraak met onze opticien voor een oogmeting. Om je een beeld te vormen van welke monturen je mooi vindt, kun je alvast online onze collectie bekijken en eventueel de mooiste brillen naar de winkel laten sturen. Je vindt er meer dan 30 topmerken zoals Ray Ban, Timberland, Emporio Armani, Vogue, Tommy Hilfiger, Guess en uiteraard ons eigen merk.

Natuurlijk ben je ook voor lenzen bij ons aan het juiste adres. Van dag- en maandlenzen, tot enkelvoudig en multifocaal en zelfs voor cilinderafwijkingen. Onze contactlensspecialist meet je ogen op en kijkt daarnaast naar de gezondheid van je ogen en welke lenzen het beste bij jou passen. Maak een afspraak, zodat je zeker weet dat de contactlensspecialist tijd voor je heeft.

In onze winkel kun je een gratis hoortest laten doen door een StAr-geregistreerd audicien. Indien hoortoestellen nodig zijn, kan de audicien jou adviseren wat het beste bij jouw gehoor past. Er zijn verschillende oplossingen mogelijk: zowel in het oor als achter het oor. Maak een afspraak met onze audicien voor de hoortest en een persoonlijk advies. Je kunt ook bij ons terecht voor gehoorbescherming.

Het team van Hans Anders Hoogeveen hoopt je binnenkort te begroeten in de winkel!