Hans Anders opticiens in Delft

Vind hieronder de vestigingen in deze plaats

M. Nijhofflaan 46

2624 ES Delft Meer informatie

Opticiens & audiciens in Delft

Op zoek naar een goede opticien of audicien in Delft? In onze winkel aan de M. Nijhofflaan staat de deur voor u open. Je kunt er een oogtest laten doen en wordt uitgebreid geadviseerd bij het zoeken naar een nieuwe bril. Maar ook als je op zoek bent naar lenzen, gehoorbescherming of een hoortoestel, dan ben je bij onze winkel aan het juiste adres. Je kunt gewoon binnenlopen, maar ook een eenvoudig online een afspraak maken.

Brillen

In onze winkel in Delft helpen we je graag bij het vinden en het kopen van een nieuwe bril, kinderbril en zonnebril. We hebben een uitgebreid assortiment met zowel eigenmerkmonturen als monturen van diverse internationale topmerken. Kom langs en laat je uitgebreid adviseren.

Lenzen

In onze winkel in Delft kun je ook terecht bij een lenzenspecialist. Na een uitgebreide oogmeting kun je samen met de specialist bepalen welke contactlenzen het beste bij jouw wensen passen. We hebben een uitgebreid assortiment daglenzen en maandlenzen, zowel van Easy Wear als van diverse bekende merken.

Audiciens

Ook voor een goed audicien kun je terecht bij Hans Anders in Delft. Als je wilt weten hoe goed je hoort, dan kun je een gehoortest laten doen. Blijkt dat je baat zou hebben bij een hoortoestel, dan kan de audicien je adviseren over de juiste keuze. Maar je kunt in Delft ook terecht voor gehoorbescherming, zowel kant-en-klare gehoorbescherming als gehoorbescherming op maat. De audicien kan deze aanmeten, zodat je je gehoor optimaal kunt beschermen.

Afspraak maken met een opticien of audicien in Delft

Wil je een afspraak maken met een opticien of audicien in Delft? Dat kan heel eenvoudig online of door te bellen naar 088-2745536 (lokaal tarief).