Hans Anders Opticiens

BAARN

Laanstraat 27
3743 BA BAARN
Tel: 0800-0075

Assortiment

Horen Nee

Brillen of Lenzen Ja

Conceptstore Nee

Openingstijden

Maandag Gesloten

Dinsdag 09:30 - 18:00

Woensdag 09:30 - 18:00

Donderdag 09:30 - 18:00

Vrijdag 09:30 - 18:00

Zaterdag 09:30 - 17:00

Zondag Gesloten

Koopavond

Vrijdag 18:30 - 20:00

Dit filiaal van Hans Anders vind je in de Laanstraat in Baarn, schuin tegenover textiel super ZEEMAN en viswinkel ’t Vrolijke visje’. In de directe omgeving van de winkel is weinig parkeerplaats. Als je met het openbaar vervoer komt is het vanaf treinstation van Baarn nog ongeveer tien minuten lopen tot aan de winkel.

Binnen in de winkel tref je de brillen en contactlenzen uit het assortiment van Hans Anders aan. Zowel merkbrillen, van merken als Tommy Hilfiger, DKNY en Pierre Cardin, als de brillen van het huismerk van Hans Anders. Daarnaast is deze winkel een servicepunt voor mensen met een hoortoestel. Zij kunnen in de winkel terecht voor vragen en advies bij onze deskundige medewerkers.

Je bezoek aan deze winkel kun je vast starten op de website. Je kunt meer informatie over brillen, zonnebrillen, hoortoestellen, gehoorbescherming en lenzen vinden. Ook kun je de monturen in de online paskamer passen of naar de winkel laten sturen. Natuurlijk kun je ook alvast een afspraak maken voor een oogmeting, lenscontrole, hoortest of het aanmeten van gehoorbescherming.

Het winkelteam van Hans Anders Baarn hoopt je binnenkort in de winkel te mogen begroeten!

Unknown translation key: [shop-on-map];[nl-NL]