Hans Anders opticiens in Alkmaar

Vind hieronder de vestigingen in deze plaats

Europaboulevard 326

1825 ST Alkmaar Meer informatie

Laat 167

1811 EE Alkmaar Meer informatie

Opticiens & audiciens in Alkmaar

In onze Hans Anders winkels in Alkmaar kun je terecht voor hooroplossingen, brillen en lenzen naar jouw keus. Onze uitgebreide collectie bestaat uit mooie merkmonturen, meer dan 65 hoortoestellen en 55 verschillende type lenzen. Ben je op zoek naar een goede opticien? Kom dan eens langs bij één van onze winkels in Alkmaar. Wij ontvangen je graag!

Brillen

Kinderbrillen, merkbrillen of zonnebrillen? Bij Hans Anders kan je terecht voor de bril waar je naar op zoek bent. Ook op de website vind je een ruime selectie van ons aanbod brillen. Voor een deskundige oogmeting kun je langskomen bij één van onze winkels in Alkmaar. Onze opticiens geven je uitgebreid advies bij het maken van je keuze.

Lenzen

Ben je toe aan nieuwe lenzen? Bij Hans Anders kun je contactlenzen kopen in allerlei soorten en maten. Met onze lage prijzen, uitstekende service en een groot assortiment staan we bekend als lenzenspecialist in de optiekbranche. Bekijk het assortiment online in onze Hans Anders shop of kom eens langs in één van onze winkels in Alkmaar.

Audiciens

Voor je gehoor ben je ook van harte welkom bij Hans Anders. Wij hebben gehoorbescherming op maat en een uitgebreid assortiment hoortoestellen. Wij voorzien je van een gratis gehoortest met een uitgebreid advies van onze audiciens. Wij willen dat onze klanten alles goed horen en goed kunnen blijven horen, nu en in de toekomst.

Afspraak maken met een opticien of audicien in Alkmaar

Snel een afspraak maken in Alkmaar? Dat kan, bezoek onze website en maak online een afspraak of bel 088-2745536 (lokaal tarief).