Gratis verzending

Vanaf 50,-

Gratis retourneren

van je online bestelling

Gratis lenscontrole

bij contactlensspecialist

Veilig bestellen

en betalen

PureVision lenzen

PureVision lenzen bij Hans Anders

Filteren

Sorteer op: Relevantie Prijs

Purevision

PureVision

€ 32,30

Purevision

PureVision 2HD

€ 31,70

PureVision lenzen

PureVision is een merk van Bausch & Lomb. Alle PureVision maandlenzen zijn voorzien van het unieke AerGel. Deze gel zorgt ervoor dat je ogen vochtig en gezond blijven. De lenzen zijn zowel geschikt voor mensen met bijziendheid als voor mensen die verziend zijn.

Hans Anders biedt je de keuze uit drie verschillende soorten lenzen van PureVision. De goedkoopste lens is er al vanaf €31,70.

De PureVision lenzen van Hans Anders

De soorten lenzen van PureVision die u terug kunt vinden in het assortiment van Hans Anders zijn:
PureVision: lenzen die gedurende één maand gedragen kunnen worden. De lens is gemaakt van een speciaal gel-materiaal wat je ogen vochtig en gezond houdt.
PureVision 2: De PureVision 2 HD is een lens die een scherper zicht geeft in combinatie met minder licht. Hierdoor kun je ook beter zien in donkere ruimtes of wanneer het schemert.
PureVision Toric: lens met een cilinder die gedurende één maand gedragen kunnen worden. Deze torische maandlens heeft een extra hoge zuurstofdoorlatendheid en stoot automatisch vuil af.

PureVision lenzen online bestellen

Je kunt de PureVision contactlenzen nu eenvoudig bestellen in de webwinkel van Hans Anders. Wanneer voor 15:00 besteld worden de contactlenzen, indien voorradig thuis binnen 2 werkdagen thuis afgeleverd, of indien gewenst naar een Hans Anders filiaal verzonden alwaar je ze op kunt halen.