Gratis verzending

vanaf 25,-

Gratis retourneren

van je online bestelling

Gratis lenscontrole

bij contactlensspecialist

Veilig bestellen

en betalen

Daglenzen

Goede daglenzen bieden veel voordelen, vandaar dat daglenzen steeds populairder worden. Een daglens draag je voor 1 dag en kun je daarna weggooien, dat is heel hygiënisch en zo heb je ook geen lenzenvloeistof nodig. Draag je een bril en heb je een keer zin in lenzen? Dan zijn daglenzen ook ideaal, je kunt ze heel gemakkelijk afwisselen met een bril. Bijvoorbeeld als je gaat sporten of op vakantie bent. 

Filteren

Multifocale daglenzen

Bij Hans Anders hebben we ook multifocale daglenzen, ook wel varifocale daglenzen genoemd. Deze zijn ideaal als je en multifocale sterkte hebt. En natuurlijk kun je ze ook eenvoudig afwisselen met een multifocale bril.

Daglenzen op maat

Daglenzen zijn er in allerlei materialen in + sterktes en - sterktes. We hebben enkelvoudige en multifocale daglenzen in verschillende waterpercentages en zuurstofdoorlatendheid.

Daglenzen of maandlenzen?

Hans Anders heeft zowel daglenzen als maandlenzen in het assortiment. Welke lens het beste bij je past, is afhankelijk van je persoonlijke wensen. Zachte maandlenzen zijn veelal voordelig. Daglenzen zijn vanwege de draagtijd hygiënischer en je ogen raken minder snel uitgedroogd. Een ander voordeel is dat je geen lenzenvloeistof nodig hebt, je gooit ze heel eenvoudig na het dragen meteen weg.

Goedkope daglenzen

Voor goedkope daglenzen ben je bij Hans Anders aan het juiste adres, je hebt ze namelijk al voor 0,39 per oog per dag. Natuurlijk krijg je bij de goedkoopste daglenzen ook gewoon een gratis oogcontrole met een contactlenspecialist, hiervoor kun je eenvoudig online een afspraak inplannen.   

Daglenzen kopen

Je kunt daglenzen zowel in de winkels kopen als online bestellen. Als je daglenzen online koopt worden ze snel thuis geleverd, of kun je ze in een winkel afhalen. Wil je eerst je ogen laten controleren of advies over de daglenzen die het beste bij je passen? Maak dan gratis en vrijblijvend een afspraak met een deskundig lenzenspecialist.