Voordelen hooroplossingen

bij Hans Anders

Vergoeding door alle zorgverzekeraars

Heeft u een basisverzekering en komt u in aanmerking voor een hoortoestel? U ontvangt 75% vergoeding (met aftrek van nog niet verbruikt eigen risico). Heeft u een aanvullende verzekering? Dan kan de vergoeding verder oplopen.

100 % gediplomeerde en StAr geregistreerde audiciens

Bij Hans Anders werken we met 100% gediplomeerde en StAr geregistreerde audiciens. Stichting Audicienregister houdt een register bij van de audiciens die:

  • De vakopleiding tot audicien hebben afgerond;
  • De bij- en nascholingsverplichtingen nakomen;
  • Hun dienstverlening uitvoeren op basis van de kwaliteitsvoorschriften van StAr. 

Altijd maximale vergoeding

Omdat we een contract hebben met alle zorgverzekeraars, krijgt u bij ons áltijd de maximale vergoeding. Bovendien kunt u bij ons kiezen uit een breed assortiment geavanceerde hoortoestellen van topkwaliteit. Ze zijn klein, hebben een optimale geluidsweergave en zijn voorzien van de nieuwste techniek. Onze gediplomeerde audicien adviseert u graag over de hooroplossing die precies bij ú past. Dus ook voor hoortoestellen zit u bij Hans Anders helemaal goed. Benieuwd hoe goed u hoort? Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvende hoortest met onze gediplomeerde audicien bij u in de buurt. Ga naar hansanders.nl/hoortest of bel 088-2745536 (lokaal tarief).

Jarenlange nazorg

Het is belangrijk dat niet alleen uw gehoor, maar ook uw hoortoestellen in goede conditie blijven. Bij Hans Anders krijgt u 5 jaar garantie op uw hoortoestel en oorstukjes.

Beste prijs-kwaliteit verhouding

Bij Hans Anders vinden we dat iedereen altijd recht heeft op betaalbare hooroplossingen van hoge kwaliteit. Wij garanderen dat u bij ons altijd terecht kunt voor hoortoestellen van de beste kwaliteit voor een lage prijs.

Mooie en slimme hooroplossingen voor verrassend lage prijzen

U heeft volop keuze uit verschillende hoortoestellen, uitvoeringen en modellen: ook die hele kleine en niet-zichtbare hooroplossingen! Daarnaast profiteert u van scherpe prijzen en maximale vergoedingen doordat we contracten hebben met alle zorgverzekeraars.

Altijd in de buurt

Met 120 verkooppunten hebben we een landelijke dekking. Er is dus altijd een wel een gediplomeerde audicien bij in de buurt. Een afspraak is gemakkelijk te maken in de winkel, via 088-2745536 (lokaal tarief) of via hansanders.nl/hoortest.

Volop keuze in alle categorieën

In iedere categorie hebben we diverse modellen en uitvoeringen beschikbaar. Van een klein toestel achter het oor tot een niet-zichtbaar toestel in het oor. Heeft u last van een zwaar gehoorverlies, doofheid of tinnitus? Ook daar heeft Hans Anders volop keuze en mogelijkheden.

Benieuwd hoe goed u hoort? Maak een afspraak voor een gratis hoortest met onze gediplomeerde audicien. Met meer dan 120 winkels in de buurt weet u zeker dat u altijd een gediplomeerde Hans Anders audicien in de buurt heeft.