2

100% gediplomeerde en StAr geregistreeerde audiciens

4

Jarenlange nazorg

5

Beste prijs-kwaliteit verhouding

Stichting Audicienregister houdt een register bij van de audiciens die:

  • De vakopleiding tot audicien hebben afgerond
  • De bij- en nascholingsverplichtingen nakomen
  • Hun dienstverlening uitvoeren op basis van de kwaliteitsvoorschriften van StAr

Jarenlange nazorg

Het is belangrijk dat niet alleen uw gehoor, maar ook uw hoortoestellen in goede conditie blijven. Bij Hans Anders krijgt u 5 jaar garantie op uw hoortoestel en oorstukjes.

Beste prijs-kwaliteit verhouding

Bij Hans Anders vinden we dat iedereen altijd recht heeft op betaalbare hooroplossingen van hoge kwaliteit. Wij garanderen dat u bij ons altijd terecht kunt voor hoortoestellen van de beste kwaliteit voor een lage prijs.

Mooie en slimme hooroplossingen voor verrassend lage prijzen

U heeft volop keuze uit verschillende hoortoestellen, uitvoeringen en modellen: ook die hele kleine en niet-zichtbare hooroplossingen! Daarnaast profiteert u van scherpe prijzen en maximale vergoedingen doordat we contracten hebben met alle zorgverzekeraars.

Altijd in de buurt

Met 120 verkooppunten hebben we een landelijke dekking. Er is dus altijd een wel een gediplomeerde audicien bij in de buurt. Een afspraak is gemakkelijk te maken in de winkel, via 088-2745536 (lokaal tarief).

Volop keuze in alle categorieën

In iedere categorie hebben we diverse modellen en uitvoeringen beschikbaar. Van een klein toestel achter het oor tot een niet-zichtbaar toestel in het oor. Heeft u last van een zwaar gehoorverlies, doofheid of tinnitus? Ook daar heeft Hans Anders volop keuze en mogelijkheden.