Varifocusbril

Kies voor Basic, Traditional of Excellent glazen

voor dichtbij én veraf

Varifocusbril

Een varifocus bril (ook wel multifocale of varifocale bril genoemd) combineert sterkte voor veraf met sterkte voor dichtbij zonder dat dit aan de glazen te zien is. De glazen hebben een natuurlijk verloop van plus- naar min-sterkte. Zo kun je gemakkelijk schakelen tussen dichtbij (bijvoorbeeld lezen) en veraf (bijvoorbeeld in het verkeer). 

varifocusbril voor veraf en dichtbij
Kies voor een varifocusbril als je veraf én dichtbij goed wilt kunnen zien.
varifocusbril voor veraf en dichtbij

Bij Hans Anders heb je keuze uit verschillende soorten varifocusglazen, met ieder hun eigen voordelen en comfortniveaus.  


Elke type glazen heeft een eigen vertekening, overgang en gewenningsperiode. Het is maar net wat jouw voorkeur heeft. Onze opticien legt je graag alles uit over de verschillen en het beste glas voor jouw persoonlijke situatie. Dit is namelijk afhankelijk van de gemeten oogsterkte, maar ook van bijvoorbeeld hobby’s en  beroep en natuurlijk je eigen wensen.

Plan een afspraak in voor een gratis oogmeting met één van onze gediplomeerde opticiens of zoek alvast wat monturen uit op deze website en laat ze naar de winkel van jouw voorkeur sturen.

Rustig wennen aan Varifocus glazen

Het kan even wennen zijn als je voor het eerst Varifocus glazen gaat dragen. Wij bieden je graag de zekerheid van de juiste glazen, waarmee je comfortabel kunt kijken. Daarom heb je bij ons recht op onze 5x Zeker Garantie, waarin je bijvoorbeeld een gewenningsperiode van 2 maanden voor multifocale glazen krijgt aangeboden. Ben je niet tevreden en zijn je glazen onbeschadigd, dan mag je ze ruilen voor een ander type multifocale glazen met deze dezelfde glasopties. Lees er meer over bij de 5x Zeker Garantie.