Computerbril of beeldschermbril

Lekker werken met een Workforce bril.

Zit je veel achter een beeldscherm? Dan kan het zijn dat je last krijgt van prikkelende en vermoeide ogen, hoofdpijn of een pijnlijke nek of rug. Daarvoor is een er een goede oplossing: de computerbril. 

De computerbril is voorzien van Workforce glazen. Die glazen hebben verschillende sterktes, voor dichtbij, tussengebied en veraf. De afstanden in de glazen worden afgestemd tussen de 40 cm en maximaal 6 meter. Dat zorgt er voor dat je in een natuurlijke houding achter je beeldscherm kunt zitten en dat je minder snel hoofd- of nekpijn krijgt. Op een computerbril kun je ook een speciale coating laten zetten, Blue Filter. Die coating neutraliseert het blauwe licht, dat door beeldschermen wordt uitgestraald. Het geeft je ogen meer rust en zorgt dat ze minder snel tranen. 

De voordelen van computerbril:

 

computerbril of beeldschermbril
Voorkom nek- en hoofdpijnklachten bij werk en hobby.
Workforce bril

Workforce Nearview

Zeer geschikt voor werkzaamheden die zeer hoge concentratie en perfectie vereist. Deze glazen bieden scherp beeld tot 1 meter afstand. Ideaal voor beroepen zoals technici of goudsmeden.

Workforce Midview

Deze glazen zijn perfect als je vooral op korte afstanden werkt. Ze bieden het breedst mogelijke scherpe blikveld tot 2 meter afstand en voorkomen vermoeide en geïrriteerde ogen. Ideaal als je veel achter de computer dus. Maar ook voor hobby’s als biljarten, kaarten en muziek spelen is deze bril ideaal.

Workforce Longview

Dit zijn de meest geavanceerde kantoorglazen met nagenoeg geen vertekening en scherp beeld tot 6 meter afstand. Deze bril kun je in de meeste werksituaties gewoon ophouden. Ideaal als je naast je computerwerk ook veel vergaderingen bijwoont. Maar ook als je in een orkest speelt, in een koor zingt of in een winkel werkt.

 

Afspraak oogmeting

Gratis en vrijblijvend
Afspraak maken

Montuur uitzoeken

Eigen collectie
Bekijk monturen