2 hoortoestellen: 0,- eigen bijdrage

Goed horen, dat gunnen we iedereen! Daarom profiteert u t/m 31 december 2020 van een geweldig aanbod: 0,- eigen bijdrage, voor allebei uw hoortoestellen. Zo betaalt u alleen bij Hans Anders dus niets bij voor 2 hoortoestellen. Verzekerd bij Zilveren Kruis? Dan betaalt u zelfs geen eigen risico.

Bekijk actie en voorwaarden
Bekijk actie en voorwaarden

Hoor wat je mist

Twijfelt u aan uw gehoor? Hoor wat u mist en doe de online hoortest. Binnen 5 minuten weet u hoe het met uw gehoor is gesteld en of een afspraak voor een uitgebreide hoortest bij een van onze gediplomeerde audiciens nodig lijkt.

Doe de test
Doe de test

Hoortoestellen die gezien mogen worden

Hoortoestellen van vandaag de dag zijn moderne hoor-gadgets, waar je meer mee kunt dan ‘alleen’ goed horen. Ze zijn voorzien van de nieuwste technologieën, hebben de hoogste kwaliteit én vind je natuurlijk hier voor de beste prijs. Dat zijn hoortoestellen die gezien mogen worden.

Wow!

Lees hieronder de handige functies voor ideaal hoorcomfort.
 • Bedienbaar met je telefoon*

  Veel van onze hoortoestellen zijn te bedienen met een app op je telefoon. Via een bluetooth connectie kun je het volume aanpassen aan je eigen situatie. Handig als je bijvoorbeeld op een verjaardag bent, of tijdens een avondje uit. En ook deze worden vergoed door de zorgverzekeraar.

 • Muziek streamen

  Je favoriete muziek luisteren was nog nooit zo eenvoudig. Je kunt de muziek direct streamen naar het hoortoestel of verbinding maken via een apparaatje (Soundclip). Hoortoestellen met deze functie worden ook vergoed door de zorgverzekeraar. Dat klinkt als muziek in de oren!

 • Handsfree bellen

  Telefoongesprekken voeren zonder gedoe en altijd verstaanbaar. Via een draadloze connectie verbind je eenvoudig je telefoon met je hoortoestel en kun je moeiteloos door blijven kletsen.

 • TV connectie*

  Met een adapter kun je contact maken met je TV om het geluid direct naar je hoortoestel te streamen. Prijs adapter 149,-

 • Oplaadbaar*

  Batterijen vervangen is verleden tijd voor een deel van de hoortoestellen in onze collectie. Ze zijn eenvoudig op te laden en met een oplaadtijd van 3 uur kun je weer een hele dag vooruit.

*Hiervoor geldt een eigen bijdrage van 25%.

 

Uniek

Hoortoestellen die met een telefoon te bedienen zijn in alle categorieën, vind je alleen bij ons.

Alle typen hoortoestellen

Luidspreker in het oor.
Dit hoortoestel wordt op maat gemaakt en je draagt het in het oor. Het is zo goed als onzichtbaar en dus een erg subtiel toestel. Een hoortoestel in het oor is echter niet geschikt voor elke vorm van gehoorverlies. De audioloog zal samen met jou bekijken of het iets voor jou is.

Achter het oor.
Het hoortoestel achter het oor is een veelgebruikt apparaat. Het kan voor bijna alle gehoorverliezen gebruikt worden, en het bestaat in een open en een gesloten variant. Die laatste is vooral geschikt bij zwaardere gehoorverliezen.

In het oor

In het oor.
Op zoek naar een eerste hoorapparaat? Dan is dit misschien een goede keuze. Je draagt het achter het oor en een dun kunststof slangetje gaat in de gehoorgang. Het toestel geeft een betere geluidsbeleving en is erg onderhoudsvriendelijk.


Livio AI. Voorbereid op de toekomst.

Het allereerste hoortoestel met ingebouwde activity tracker

Livio™ AI is het eerste hoortoestel ter wereld dat zowel superieure geluidskwaliteit biedt maar kan door de sensoren en kunstmatige intelligentie ook uw mentale en fysieke activiteiten volgen.

De voordelen op een rijtje:

 • Bootst het natuurlijk gehoor nog beter na. Stille geluiden zijn stil, ruis wordt genegeerd en daardoor hoor je wat je ook echt wilt horen.
 • Meet de mentale en fysieke gezondheid van de drager.*
 • Vertaald vreemde talen.*
 • Met de speciale Thrive hearing app kun je uw fysieke activiteit volgen (vergelijkbaar met de FitBit, met bijvoorbeeld een stappenteller) en meten de hoortoestellen ook al je activiteiten die gezond zijn voor je hersenen.*

*In combinatie met mobiele telefoon.

En… Dit futuristische hoortoestel vind je alleen bij Hans Anders, niet bij de andere winkelketens.


StAr gecertificeerde audiciens

Al onze audiciens zijn StAr geregistreerd. Hierdoor bent u verzekerd van een deskundige hoortest en krijgt u advies over de best passende hooroplossing.


Bekijk al onze acties