Pas in de winkel (0/4)
Dropdown icon

Benieuwd hoe de brillen in het echt staan? Selecteer maximaal vier monturen om te passen in een winkel bij jou in de buurt. Klaar met selecteren? Klik op 'kies een winkel' om verder te gaan.

20% korting
20% korting
€ 29,95
20% korting
20% korting
€ 29,95

Oorkappen

Neem je je kids mee naar een feest, concert, optocht of ander lawaaierige situatie? Zorg dan dat de oren goed beschermd zijn. Deze vrolijke oorkappen worden ook vaak op school gebruikt voor een betere concentratie in de klas. Bekijk onze uitgebreide collectie oorkappen tegen gehoorbeschadiging.

Oorkappen voor kinderen

Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met een goede bescherming van je oren. In ons assortiment vind je daarom deze speciale collectie kinder oorkappen. Hiermee bescherm je het gehoor jouw kids in een lawaaierige omgeving.

 

Oorkappen met een fijne pasvorm

De oorkappen zijn aangepast aan de afmetingen van het kinderhoofd en hebben een perfecte pasvorm, waardoor ze comfortabel zitten. De diverse modellen gehoorkappen voor kinderen zijn uitgevoerd met coole prints en patronen in hippe kleuren, zodat jongens en meisjes ze maar wat graag dragen.

 

Oorkappen voor kinderen kopen

In onze webshop kun je samen met je zoon of dochter alle modellen op je gemak bekijken en samen je favoriete model uitkiezen. Voor een scherpe prijs heb je al snel een paar leuke en efficiënte kinderoorkappen gevonden! Bestel ze gemakkelijk online, wij bezorgen ze binnen no time bij je thuis.

 

Kinder oorkappen voor school

De oorkappen van Hans Anders worden door veel kinderen ook in de klas gebruikt. Want doordat het geluid tegen gehouden wordt, kunnen kinderen zich beter concentreren op leren en lezen in de klas.

 

Gehoorbescherming voor jong en oud

Oorkappen kopen doe je bij Hans Anders, dé professional als het gaat om effectieve gehoorbescherming voor volwassenen en kinderen. Het aanbod van de oorkappen is samengesteld door ervaren specialisten die precies weten welke bescherming in welke omgeving het beste voldoet.