HALO IQ I1600 RIC 312 (beige)

De HALO IQ I1600 van Starkey is een luidspreker-in- het-oor hoortoestel. Het toestel heeft een natuurlijke geluidskwaliteit, u kunt goed verstaan in alle omgevingen en heeft een fantastische muziekweergave. Bovendien is deze te bedienen met uw smartphone (en dan speciaal de iPhone).

Topkwaliteit toestellen

StAr gediplomeerde audiciens

Gratis hoortest

Vrijblijvende proefperiode

Dit is een van de beste gehoorapparaten met een luidspreker in het oor en met de allerlaatste technieken. Het is geschikt voor licht tot gemiddeld gehoorverlies. U kunt met dit luxe hoortoestel een gesprek voeren met iemand of een groep mensen in een rustige omgeving maar ook in een omgeving met lawaai (of continu wisselende omgevingen). Ook geschikt voor extra verstaandbaarheid met het TV- kijken of radio luisteren.

U kunt de hoortoestellen met spraak bedienen (dmv Siri) en bovendien kan dit hoortoestel de instellingen automatisch aanpassen naar de omgeving, dat gebeurt op basis van GPS.
Ideaal als u veel van omgeving wisselt.

Bent u een muziekliefhebber? Dan is dit hoortoestel ook echt iets voor u. Het heeft een speciaal muziekprogramma dat zorgt voor een fantastische geluidskwaliteit. Ook kan het hoortoestel muziek streamen via de iPhone (de I1200 en I2400, laatstgenoemde heeft een net iets betere geluidskwaliteit).

En heeft u last van tinnitus (oorsuizen)? Wellicht biedt dit hoortoestel dan een oplossing. Met een zogenaamde tinnitus maskeerder wordt het hoortoestel zo ingesteld dat de aandacht van het oorsuizen wordt afgeleid met een ander geluid.

U kunt kiezen uit maar liefst 8 kleuren (wit, zwart, brons bruin, beige, grijs en een combinatie hiervan) waardoor het hoortoestel goed bij uw haar en uw eventueel bril past.

De hoortoestellen werken perfect in combinatie met draadloze accessoires als:
- Smartphone

Nadeel is dat niet alle opties beschikbaar zijn voor mobiele telefoons met Android en het hoortoestel zichtbaar is. Onze audicien kan u informeren over welk hoortoestel het beste bij u past.

Klik hier voor de mogelijkheden of vraag onze audicien om advies.

Maak online een afspraak, gratis en vrijblijvend, met onze gediplomeerde audicien.
"

Artikeltype Hoortoestel
Merk Audio Starkey
Leverancier Kind horen
Batterij code 312
Levertermijn 14
Bediening met app Nee
Batterijduur 3-5 DAGEN
Categorie Vrije keus
Draadloos Ja
Gehoorverlies Licht tot gemiddeld
Muziekprogramma Ja
Oplaadbaar Nee
Tinnitus maskeerder Ja
Type batterij 312
Zichtbaarheid Bijna niet zichtbaar
Bekijk meer

Aanbevolen bij dit hoortoestel

Hoortoestel gratis op proef

 
Gratis advies afspraak

Laat gratis uw gehoor testen

 
Hoortest afspraak