Een prachtige zonsondergang, het ritselen van blaadjes, het kunnen wegdromen in een boek of genieten van het samenzijn met je familie en vrienden. We staan er misschien niet altijd bij stil, maar goed kunnen zien en horen is toch een cadeautje?! Het is onze missie bij Hans Anders om dat bereikbaar en betaalbaar te maken voor iedereen. En als je nu goed horen en zien cadeau kan geven aan wie je lief is, is dat toch het meest waardevolle cadeau?

De cadeaukaart van Hans is hét perfecte cadeau voor de feestdagen om je collega, mama, papa, buurvrouw of iemand Anders, blij mee te maken.

Voorwaarden cadeaukaart van Hans

  • De Hans Anders cadeaukaart is geldig tot 1 jaar na uitgifte en niet inwisselbaar voor geld. De uitgiftedatum wordt bij aankoop vermeld op de cadeaukaart.
  • Resterend saldo dat overblijft na aankoop zal op de kaart blijven staan totdat dit saldo op is of totdat de geldigheid van de Hans Anders cadeaukaart is verstreken.
  • De Hans Anders cadeaukaart is alleen geldig in de fysieke Hans Anders winkels in Nederland. De Hans Anders cadeaukaart is niet online te gebruiken en is dus niet inwisselbaar op www.hansanders.nl.
  • De Hans Anders cadeaukaart kan gekocht worden vanaf een minimum bedrag van 10,- in elke fysieke Hans Anders winkel. Het saldo kan worden opgevraagd in de winkels.
  • Verlies en/of diefstal is voor rekening van de kaarthouder. De Hans Anders cadeaukaart is een tegoed waarmee aankopen bij een fysieke Hans Anders winkel in het land van uitgifte kunnen worden betaald.

Over Hans Anders

VACATURES

Wij zoeken collega's! Bekijk al onze vacatures in de winkels of op ons Service Center.

Lees meer button arrow

SPONSORING

Hans Anders support topsporters met scherp zicht, waaronder Team dsm-firmenich. Lees meer over ons sponsorbeleid.

Lees meer button arrow

ZAKELIJK

Met onze partner Seeh bieden wij ook veiligheidsbrillen, beeldschermbrillen en otoplastieken voor de zakelijke markt.

Lees meer button arrow

Nexeye

Hans Anders is onderdeel van nexeye, een Europees retailplatform, met de missie om goede oogzorg betaalbaar en gemakkelijk toegankelijk te maken voor iedereen.

Lees meer button arrow