Pas in de winkel (0/4)
Dropdown icon

Benieuwd hoe de brillen in het echt staan? Selecteer maximaal vier monturen om te passen in een winkel bij jou in de buurt. Klaar met selecteren? Klik op 'kies een winkel' om verder te gaan.

Reeds in prijs verlaagd
€ 59,00
- 50% op een complete bril
€ 159,00
- 50% op een complete bril
€ 159,00
Reeds in prijs verlaagd
€ 59,00
- 50% op een complete bril
€ 139,00
- 50% op een complete bril
€ 139,00
- 50% op een complete bril
€ 139,00
- 50% op een complete bril
€ 149,00
Reeds in prijs verlaagd
€ 69,00
- 50% op een complete bril
€ 139,00
- 50% op een complete bril
€ 159,00
- 50% op een complete bril
€ 59,00
- 50% op een complete bril
€ 119,00
- 50% op een complete bril
€ 149,00
- 50% op een complete bril
€ 119,00

Levenslustig zonder rebellie, stijlvol zonder saaiheid. Modemerk Lacoste weet optimisme en elegantie als geen ander te combineren in een draagbare collectie modeaccessoires. Zo vind je ook mooie Lacoste brillen online. Ben je nog niet bekend met dit merk? Al scrollend door de collectie zul je steeds enthousiaster worden. De Lacoste monturen voor dames en heren weerspiegelen een constante zoektocht naar uitmuntendheid. Mooie materialen, kleuren en patronen laten jouw gevoel voor stijl uitkomen.

Bekijk het assortiment leuke Lacoste brillen online en dompel je onder in de aanstekelijke vrolijke schoonheid. Welk montuur is jouw favoriet?

Meer dan een polo

Lacoste ken je misschien van het beroemde poloshirt, met daarop slechts het kenmerkende logo van het merk: de krokodil. Het bedrijf draagt de naam van oprichter René Lacoste, een beroemde Franse tennisspeler. Wat begon met de introductie van de polo is uitgegroeid tot een wereldmerk met onder andere een schitterende Lacoste brillen collectie. Wist jij dat er elke seconde twee Lacoste producten verkocht worden?

 

Lacoste bril voor dames

Jouw nieuwe bril moet bij je passen, jouw karakter onderstrepen. Houd je van natuurlijke elegantie en een unieke optimistische stijl? Kijk eens naar de Lacoste brillen vrouwen. De aardse tinten en ronde vormen laten jouw gezicht zeker spreken. De Lacoste brillen dames collectie is even verfijnd als alle andere producten van het merk. Kun je toch niet slagen? Hier klik je door naar de complete collectie damesmonturen.

 

Lacoste bril voor heren

Wat zoek jij in je nieuwe montuur? Of je nu om puur praktische redenen een nieuwe bril koopt of omdat je je stijl beter wilt uitdragen, de Lacoste brillen mannen collectie heeft het allemaal. Natuurlijk zijn de monturen praktisch: betaalbaar, stevig, tijdloos. Maar kies je voor Lacoste, dan kies je voor alles wat het merk uitstraalt. Optimisme. Elegantie. Lacoste brillen heren passen bij elke eigentijdse man met een casual stijl. Is de Lacoste brillen mannen collectie toch niet helemaal wat je zoekt, bekijk dan hier onze complete collectie monturen voor heren.

 

Lacoste bril op sterkte

Wil je je zicht verbeteren, dan maak je met Lacoste brillen op sterkte een goede keuze. Van een kwalitatief montuur zoals die van dit merk heb je jarenlang plezier. En gecombineerd met de juiste glazen op sterkte kun jij (weer) zo scherp zien dat geen detail aan jou voorbij gaat. Wij maken jouw Lacoste bril op sterkte voor perfect zicht, of dat nu -2, -3 of anders is. Heb je geen idee van de afwijking van je ogen, dan doen we eerst een gratis oogmeting.

 

Lacoste modellen

Bij Hans Anders vind je de Lacoste brillen nieuwe collectie, voor een scherpe prijs. Wij selecteren de mooiste monturen uit de Lacoste brillen collectie en presenteren die in onze winkels en online shop. Je kunt ervan uitgaan dat alle modellen even hoogwaardig geproduceerd worden. Toch zul je zeker een favoriet hebben. Misschien een rond model van kunststof, of juist een metalen montuur. Er zijn genoeg Lacoste brillen modellen om een montuur te vinden dat perfect bij jou past.

 

Lacoste bril kopen

Ben je overtuigd en wil je een Lacoste bril kopen? Je zult er geen spijt van krijgen! Natuurlijk kun je daarvoor langskomen in een van onze winkels (vind hier de dichtstbijzijnde winkel). Dat is zeker handig als je nog een oogmeting moet doen. Weet je je sterkte en oogmeetgegevens al? Dan bestel je je nieuwe favoriete montuur ook gemakkelijk online, vanuit je luie stoel.