Gratis oogmeting of hoortest afspraak • Gratis verzending op alle contactlenzen
Pas in de winkel (0/4)
Dropdown icon

Benieuwd hoe de brillen in het echt staan? Selecteer maximaal vier monturen om te passen in een winkel bij jou in de buurt. Klaar met selecteren? Klik op 'kies een winkel' om verder te gaan.

Easy Read brillen

Bij Hans Anders heb je keuze uit een uitgebreide collectie van Easy Read brillen.

€ 10,00

Easy Read brillen

Wanneer je ogen achteruit gaan, heb je niet meteen voortdurend een bril nodig. Je hebt dan meestal genoeg aan een versterking voor je ogen tijdens het lezen of werken achter een beeldscherm. Daarbuiten zie je nog goed zonder een bril. In dat geval ben je prima geholpen met één van de Easy Read brillen. Deze zijn speciaal gemaakt voor mensen die licht bijziend zijn. Easy Read brillen zijn eigenlijk pure leesbrillen. Hierdoor worden ze ook voor een lagere prijs aangeboden dan bijvoorbeeld een varifocus bril.

Easy Read bril modellen: kies je favoriet

Als je tijdens je studie aantekeningen maakt of in de trein een boek leest, dan wil je er natuurlijk op je best uitzien. Met de trendy Easy Read bril modellen in onze online shop heb je daarvoor de ideale accessoires. Zo vind je er een coole Easy Read ronde bril. Of kies voor een trendy Easy Read vierkante bril. Ook zijn er dikke en dunne monturen en kun je uit verschillende kleuren kiezen.

 

Easy Read bril voor dames: voor een vrouwelijke touch

Om een mooie match te vormen met een jurk of andere damesachtige look zijn er speciale Easy Read brillen voor vrouwen. Bovendien zijn Easy Read brillen met monturen voor vrouwen ook geschikt voor een fijnere botstructuur. Dames hebben nu eenmaal meestal een kleiner hoofd en meer delicate gezichtsvormen dan heren.

 

Ga lekker lezen met de juiste Easy Read bril op sterkte

Easy Read brillen op sterkte zijn er met verschillende waardes. Zo kun je voor de lichtste versterking kiezen met een Easy Read bril +1.00. Kun je dan toch niet goed genoeg lezen? Dan zijn er sterkere varianten beschikbaar die oplopen tot +3.00. Weet je niet wat jouw oogafwijking is? Dan kun je deze ook laten testen door een professioneel opticien.

 

Bespaar geld met een Easy Read bril aanbieding

De prijs voor de aanschaf van een Easy Read bril is zeer laag. Daardoor lijkt het net alsof je shopt in de uitverkoop. Tevens hebben de brillen een goede kwaliteit waardoor je dus altijd voordelig uitkomt en en juiste kwaliteit hebt!

 

Easy Read bril kopen: eenvoudig en snel

Voor je nieuwe Easy Read bril hoef je de deur niet uit. Je kunt namelijk heel eenvoudig vanuit je huis een Easy Read bril kopen. Shop gewoon vanachter je laptop of computer je ideale Easy Read bril. Na je bestelling krijg je hem dan snel in huis. Zo kun je je nieuwe bril op je gemak passen en kijken of hij je echt goed staat. Zorg dus dat je snel goed kan lezen en daarbij een stijlvolle look hebt. Hoe? Door nu direct een Easy Read te bestellen.