Op je deelname aan het Bril Totaal Plan zijn spelregels van toepassing. Op deze pagina lees je welke voorwaarden hieraan zijn verbonden.

Bekijk de voorwaarden

Hans Anders: alle Nederlandse filialen, vestigingen of de webwinkel van de besloten vennootschap Hans Anders Nederland B.V., alsmede alle andere (rechts-)personen die krachtens overeenkomst gerechtigd zijn te opereren onder de handelsnaam ‘Hans Anders’. Complete bril: Afhankelijk van het gekozen BTP-pakket (zie het derde lid van dit document) een montuur uit onze huismerk collectie of een merkmontuur, met kunststof enkelvoudige of Varifocus Excellent glazen en een brekingsindex van 1.6 of hoger, voorzien van een ontspiegelings- en kraswerende laag. BTP: Het Bril Totaal Plan, hierna te noemen BTP, is een abonnement waarbij je gedurende een overeengekomen periode maandelijks een vast bedrag aan Hans Anders via een automatische incasso voldoet. Nadat de overeengekomen periode is afgelopen en je aan de betalingsverplichtingen hebt voldaan, ontvang je een BTP voucher via e-mail of post waarmee je een bril kunt bestellen die overeenkomt met het door jou gekozen BTP-pakket. Na afloop van de periode wordt de overeenkomst stilzwijgend verlengd. 

2.1 Tegen inlevering van de voucher, kun je:

  • a. bij alle fysieke vestigingen van Hans Anders een complete bril ter waarde van het gespaarde bedrag bestellen.
  • b. bij de webshop van Hans Anders een complete enkelvoudige bril ter waarde van het gespaarde bedrag bestellen.

2.2 Je ontvangt de voucher uiterlijk binnen 3 weken na de laatste betalingstermijn aan Hans Anders. Heb je binnen deze termijn geen voucher ontvangen? Neem dan contact op met Hans Anders Klantenservice.

2.3 De voucher:

  • is onbeperkt geldig
  • kan één keer worden gebruikt
  • kan bij andere promoties gebruikt worden als betaalmiddel ter waarde van het gespaarde bedrag
  • is overdraagbaar aan derden
  • kan niet worden ingewisseld voor contanten
  • wordt slechts eenmaal verstrekt

2.4 Een eventueel restbedrag, na betaling met de voucher, wordt bijgeschreven bij je klantsaldo en kan later worden gebruikt.

2.5 Het BTP kan niet worden gebruikt in combinatie met andere promoties.

2.6 Hans Anders heeft de mogelijkheid om prijzen, producten of leveringstermijnen eenzijdig te wijzigen. Hans Anders zal voorgenomen wijzigingen tijdig aan je kenbaar maken. Prijswijzigingen gaan pas in na ontvangst van je eerstvolgende BTP-voucher.

2.7 Op deze spelregels en het BTP zijn de Algemene Voorwaarden (AV) van Hans Anders van toepassing. Deze heb je voorafgaand bij afsluiting van BTP ontvangen. Je treft ze op de website https://www.hansanders.nl/algemene-voorwaarden/. Wanneer de AV en deze spelregels over hetzelfde onderwerp een andere regeling kennen, zijn de desbetreffende spelregels van BTP leidend.

3.1 Het BTP heeft meerdere pakketten met keuze uit verschillende monturen, glazen en contractwaardes. Het is toegestaan om (tussentijds) over te stappen naar een ander BTP-pakket.

3.2 Kies je voor een ander montuur, andere glazen of coatings dan opgenomen in het door jou gekozen BTP-pakket, dan betaal je een meerprijs.

3.3 Kies je voor een hogere brekingsindex dan opgenomen in het door jou gekozen BTP-pakket, dan betaal je een meerprijs.

4.1 Het staat je vrij om op ieder moment het BTP te beëindigen.

4.2 Als je besluit het BTP te beëindigen, ontvang je uiterlijk binnen drie weken na de beëindiging een voucher ter waarde van het bedrag dat je tot op dat moment hebt betaald.

4.3 De voucher kan worden ingewisseld bij aankoop van een bril. De waarde van de voucher wordt in mindering gebracht op de winkelprijs van de door jou gekozen bril. De voucher dient in één keer te worden besteed.

4.4 Als je gedurende de looptijd van het BTP de betalingsverplichtingen niet nakomt, zal de overeengekomen termijn naar evenredigheid worden verlengd. Hans Anders is bevoegd deze overeenkomst te allen tijde, zonder dat een nadere ingebrekestelling is vereist, te ontbinden als je gedurende een periode van minimaal 3 maanden niet aan je maandelijkse betalingsverplichtingen hebt voldaan. Je hebt dan geen recht op restitutie in contanten van eventueel betaalde gelden. In plaats daarvan zal Hans Anders een voucher verstrekken, waarbij het tweede lid van dit document van toepassing is.

Als je verhuist, een nieuw e-mailadres hebt, je pakket wil aanpassen of andere gegevens wilt wijzigen, is het van belang deze gegevens aan Hans Anders door te geven. Je kunt je gegevens wijzigen via: