Zonnebril op sterkte

Wist je dat je die supertrendy zonnebrillen bij ons ook op sterkte kunt laten maken? Ook de monturen van internationale topmerken. Zo heb je een fashion accessoire, bescherm je je ogen én zie je alles scherp. Handig in de auto of als je op het strand een boek wilt lezen. Heb je je favoriete montuur gevonden? Dan geven we je nu een kijkje in ons assortiment zonneglazen, uiteraard allemaal met uv-bescherming. Kijk maar eens hoeveel mogelijkheden er zijn om je bril helemaal naar wens te maken.

Welke kleur past bij jou?

De meest bekende keuze is natuurlijk de kleur. Elke kleur heeft een bijbehorend effect.

  • Grijze glazen hebben geen invloed op de kleur, de omgevingskleuren blijven bij grijze glazen dus het meest realistisch.
  • Bruine glazen worden door de meeste mensen gekozen. En dat is best logisch. De bruine kleur laat de koele blauwe kleuren minder goed door, daardoor ziet alles er wat zonniger uit.

Super fashionable en mysterieus: spiegelende glazen

Je ziet ze bij de grote merken en dat is niet voor niets: spiegelende glazen zijn een musthave voor fashionista’s. Ze geven je een mysterieuze en stoere uitstraling. We hebben ze voor je in maar liefst 5 tinten met de inspirerende namen Gold, Orange, Silver, Ocean Blue en Forest Green. Omdat ze fel licht weerkaatsen bieden ze optimale bescherming, bovendien kun je lekker ongestoord rondkijken. Vind je het juist jammer dat je vrienden je niet in de ogen kunnen kijken? Bekijk dan de volgende twee opties.

Stijlvol en subtiel: dégradé  

Dégradé glazen zijn veel subtieler dan de spiegelende glazen. Dégradé houdt in dat er een kleurverloop in de glazen is. Bovenaan zijn de glazen donker en naar beneden toe worden ze steeds iets lichter. Je ziet meteen het effect van dégradé: het maakt je look stijlvol en chic. Ook bij dégradé zonneglazen kun je kiezen uit verschillende kleuren. Het zijn dezelfde die aan het begin van dit blog staan, maar dán dus met een sophisticated touch.
 

Meekleurend: bij elke lichtintensiteit de juiste bescherming

Op een normale dag zijn de glazen helder, je ziet geen kleurtje. Wordt de omgeving lichter, bijvoorbeeld omdat je naar buiten gaat of omdat de zon doorbreekt, dan reageren de glazen vanzelf. Razendsnel veranderen ze tot volwaardige zonneglazen. Goed om te weten: ook in de overgangsfase bieden de glazen optimale bescherming tegen uv-stralen. Meer weten? Lees dan ook dit blog.
 

Polariserende  glazen: rustiger voor je ogen

Wil je lekker genieten van een mooie zonnige dag aan het water of op piste..., wordt je haast verblind doordat het zonlicht wordt weerkaatst. Je hebt het vast ook wel eens meegemaakt als je na een regenbui gaat autorijden en de zon breekt door. Daar heb je met polariserende glazen geen last meer van: de vervelende schitteringen worden gedempt. Lekker rustig voor je ogen en een veilig idee tijdens het autorijden.
 

Zo zie je.. voor iedereen en bij elke zonnebril hebben we de perfecte zonneglazen op sterkte. Zoek al vast in de webshop jouw zonnebril op sterkte uit, of maak direct een afspraak voor een gratis oogmeting en advies over de perfecte zonnebril voor de komende zomer.