Waarom een gehoorapparaat van Hans Anders?

Hans Anders is de audicien die naast u staat. Wij kennen de onzekerheden en vragen die zich voordoen wanneer u te maken krijgt met gehoorproblemen. We begeleiden u dan ook graag door het gehele proces vanaf het herkennen van gehoorverlies tot het leveren van jarenlange nazorg wanneer u een hoortoestel heeft aangeschaft. Want goed horen, dat gunnen we iedereen! 

Waarom zou u voor een hoortoestel van Hans Anders kiezen?  Hieronder vindt u de voordelen van hooroplossingen van Hans Anders.

Keurmerk ‘Erkend Audicien'

Hans Anders heeft het keurmerk 'Erkend Audicien'. Dat betekent dat wij werken volgens de kwaliteitsnormen van de Stichting Audicienregister (StAr). Het keurmerk biedt een aantal zekerheden:

  • Klanten worden altijd geholpen door een StAr geregistreerde audicien;
  • Onze dienstverlening is modern en wordt verricht volgens objectieve kwaliteitsmaatstaven;
  • De geregistreerd audicien maakt gebruik van geijkte apparatuur en gevalideerde werkmethoden;
  • Klanten kunnen kiezen uit een breed scala van hoortoestellen binnen de via het ZN-protocol​ bepaalde hoortoestelcategorie;
  • Hoortoestellen worden eerst ‘op proef' verstrekt en pas wanneer de klant tevreden is volgt de aanschaf;
  • Bij klachten kan er een beroep worden gedaan op de Stichting Audicienregister.
  • Het audicienbedrijf wordt door de Stichting gecontroleerd en bedrijven die niet voldoen aan de kwaliteitsnorm verliezen het keurmerk.

 

Mooie en slimme hooroplossingen voor verrassend lage prijzen

Kwaliteit

Hans Anders werkt alleen met internationaal gerenommeerde leveranciers met bewezen topkwaliteit. We willen onze klanten namelijk altijd kunnen garanderen dat zij het beste van het beste krijgen. Zo werken we voor onze hoortoestellen samen met Bernafon, Starkey en Sonic.

 

Ruim aanbod

Bij Hans Anders heeft u ook volop keuze. U kunt kiezen uit 65 verschillende hoortoestellen, uitvoeringen en modellen in vele kleuren. In iedere categorie hebben we diverse modellen en uitvoeringen beschikbaar. Van een klein toestel achter het oor tot een niet-zichtbaar toestel in het oor. Heeft u last van een zwaar gehoorverlies of oorsuizen? Ook daar heeft Hans Anders volop keuze en mogelijkheden. Zo zorgen we ervoor dat u altijd dé hooroplossing kunt vinden die het beste bij u past. 

Lage kosten
Bij Hans Anders vinden we dat iedereen altijd recht heeft op betaalbare hooroplossingen van hoge kwaliteit. Wij garanderen dat u bij ons altijd terecht kunt voor hoortoestellen van de beste kwaliteit voor een lage prijs. Doordat we bij Hans Anders grootschalig en slim inkopen én lagere marges hebben, kunnen we het voordeel doorberekenen aan onze klanten.

 

We hebben een contract met alle zorgverzekeraars.

Dus... altijd de maximale vergoeding

Vergoeding van uw hoortoestel door alle zorgverzekeraars

Omdat we een contract hebben met alle zorgverzekeraars, krijgt u bij ons áltijd de maximale vergoeding.  De hoogte hangt af van uw verzekering. Heeft u een basisverzekering en komt u in aanmerking voor een hoortoestel? Dan is de vergoeding 75% (met aftrek van nog niet verbruikt eigen risico). Heeft u een aanvullende verzekering?  Dan kan de vergoeding verder oplopen. Bekijk in onze zorgcalculator wat uw vergoeding van de zorgverzekeraar is. De eigen bijdrage hoeft u met onze 0,- eigen bijdrage actie vaak niet te betalen. Bekijk de actie hier. De declaratie bij uw zorgverzekeraar regelt Hans Anders in de meeste gevallen voor u.

Gratis hoortest

Benieuwd naar uw gehoor? Bij Hans Anders maken we gratis en vrijblijvend een afspraak met een gediplomeerd audicien. Binnen 10 minuten weet u hoe uw gehoor ervoor staat en ontvangt u direct een vrijblijvend advies. Als blijkt dat u gehoorverlies hebt, kunnen we desgewenst een vervolgafspraak inplannen voor het aanmeten van een hoortoestel. Wilt u weten hoe een hoortest in zijn werk gaat? Lees het hier <link invoegen: https://www.hansanders.nl/informatie/stappenplan-gehoor/.

Wilt u eerst weten of een afspraak nodig is? Test uw gehoor dan met onze online hoortest. U weet direct hoe het met uw gehoor ervoor staat.

Altijd een Hans Anders vestiging in de buurt

Met 118 verkooppunten hebben we een landelijke dekking. Er is dus altijd een wel een gediplomeerde audicien bij in de buurt. Een afspraak is gemakkelijk te maken in de winkel, via 088-2745536 (lokaal tarief) of via deze pagina.

Gratis uw gehoortoestel uitproberen

U kunt de hoortoestellen thuis vrijblijvend en gratis uitproberen. Zelfs de batterijen en onderhoudsartikelen krijgt u voor deze proefperiode gratis van ons mee. Zo kunt u rustig wennen aan de geluiden om u heen en zelf beoordelen of de hoortoestellen aan uw verwachting voldoen.

Jarenlange nazorg

Het is belangrijk dat niet alleen uw gehoor, maar ook uw hoortoestellen, in goede conditie blijven. Daarom nodigen we u jaarlijks uit voor een onderhoud en service afspraak. Onze audicien controleer uw toestellen en kijkt of de instellingen nog goed passen bij uw behoeftes en wensen.

Moet een hoortoestel vervangen worden, bijvoorbeeld vanwege diefstal, verlies of schade, dan bespreken we dit met u.
Ons Hoor Garant Plan  geeft u de zekerheid dat u in dit soort vervelende gevallen niet met hoge kosten wordt geconfronteerd.