Waarom een gehoorapparaat van Hans Anders?

Hans Anders is de audicien die naast u staat. Wij kennen de onzekerheden en vragen die zich voordoen wanneer u te maken krijgt met gehoorproblemen. We begeleiden u dan ook graag door het gehele proces vanaf het herkennen van gehoorverlies tot het leveren van jarenlange nazorg wanneer u een hoortoestel heeft aangeschaft. Want goed horen, dat gunnen we iedereen! 

Waarom zou u voor een hoortoestel van Hans Anders kiezen?  Hieronder vindt u de voordelen van hooroplossingen van Hans Anders.

Keurmerk ‘Erkend Audicien'

Hans Anders heeft het keurmerk 'Erkend Audicien'. Dat betekent dat wij werken volgens de kwaliteitsnormen van de Stichting Audicienregister (StAr). Het keurmerk biedt een aantal zekerheden:

  • Onze dienstverlening is modern en wordt verricht volgens objectieve kwaliteitsmaatstaven;
  • De geregistreerd audicien maakt gebruik van geijkte apparatuur en gevalideerde werkmethoden;
  • Klanten kunnen kiezen uit een breed scala van hoortoestellen die vergoedt kunnen worden door de zorgverzekeraars.
  • Hoortoestellen worden eerst ‘op proef' verstrekt en pas wanneer de klant tevreden is, volgt de definitieve aanschaf;
  • Bij klachten kan er een beroep worden gedaan op de Stichting Audicienregister.
  • Het audicienbedrijf wordt door de Stichting gecontroleerd en bedrijven die niet voldoen aan de kwaliteitsnorm verliezen het keurmerk.

 

Mooie en slimme hooroplossingen voor verrassend lage prijzen

Kwaliteit
Hans Anders werkt alleen met internationaal gerenommeerde leveranciers met bewezen topkwaliteit. We willen onze klanten namelijk altijd kunnen garanderen dat zij het beste van het beste krijgen. Zo werken we voor onze hoortoestellen samen met Rexton en Signia.

Ruim aanbod
Bij Hans Anders heeft u ook volop keuze. U kunt in elke categorie kiezen uit verschillende hoortoestellen, uitvoeringen en modellen in vele kleuren. Van een klein toestel achter het oor tot een niet-zichtbaar toestel in het oor en ook oplaadbare toestellen. Heeft u last van een zwaar gehoorverlies of oorsuizen? Ook daarvoor heeft Hans Anders volop keuze en mogelijkheden. Zo zorgen we ervoor dat u altijd dé hooroplossing kunt vinden die het beste bij u past.

Lage kosten
Bij Hans Anders vinden we dat iedereen altijd recht heeft op betaalbare hooroplossingen van hoge kwaliteit. Wij garanderen dat u bij ons altijd terecht kunt voor hoortoestellen van de beste kwaliteit voor een lage prijs. Doordat we bij Hans Anders grootschalig en slim inkopen, kunnen we het voordeel doorberekenen aan onze klanten.

 

We hebben een contract met alle zorgverzekeraars.

Dus... altijd de maximale vergoeding

Vergoeding van uw hoortoestel door alle zorgverzekeraars

Omdat we een contract hebben met alle zorgverzekeraars, krijgt u bij ons áltijd de maximale vergoeding. De hoogte hangt af van uw verzekering. Heeft u een basisverzekering en komt u in aanmerking voor een hoortoestel? Dan is de vergoeding 75%. Heeft u een aanvullende verzekering?  Dan kan de vergoeding verder oplopen, houdt u daarbij rekening met uw eigen risico. Bekijk in onze zorgcalculator wat uw vergoeding van de zorgverzekeraar is. De eigen bijdrage hoeft u met onze 0,- eigen bijdrage actie niet te betalen. Bekijk de actie hier. De declaratie bij uw zorgverzekeraar regelt Hans Anders in de meeste gevallen voor u.

Gratis hoortest

Benieuwd naar uw gehoor? Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend hoortest. Binnen 40 minuten weet u hoe uw gehoor ervoor staat en ontvangt u direct een vrijblijvend advies. Als blijkt dat u gehoorverlies hebt, kunnen we desgewenst een vervolgafspraak inplannen voor het aanmeten van een hoortoestel.

Jarenlange nazorg

Het is belangrijk dat niet alleen uw gehoor, maar ook uw hoortoestellen, in goede conditie blijven. Daarom bent u bij ons altijd welkom vooreen onderhoud en service afspraak. Onze audicien controleert uw toestellen en kijkt of de instellingen nog goed passen bij uw behoeftes en wensen.

Moet een hoortoestel vervangen worden, bijvoorbeeld vanwege diefstal, verlies of schade, dan bespreken we dit met u.
Ons Hoor Garant Plan  geeft u de zekerheid dat u in dit soort vervelende gevallen niet met hoge kosten wordt geconfronteerd.