Dopjes om mee te zwemmen

Alle voordelen van oordopjes tijdens het zwemmen op een rij

Oordopjes voor het zwemmen
Zwemmen, zeilen, waterskiën, wake-boarden... een greep uit de vele watersporten waarbij we onvermijdelijk in contact komen met water. Veel volwassenen en kinderen hebben na het zwemmen, douchen, baden of watersporten last van water in het oor. Dit kan pijnlijk zijn en bovendien is het de dagen daarna lastiger om goed te horen, omdat het oor verstopt zit. Met zwem oordopjes voorkom je dat er water in het oor komt tijdens het zwemmen, douchen en baden. En dit vermindert dan weer de kans op een oorontsteking.
 

Voordelen van oordoppen voor het zwemmen
Deze kant-en-klare oordopjes van Alpine zijn speciaal ontworpen voor het zwemmen. Dankzij de perfecte pasvorm zijn je oren beschermd, maar kun je nog steeds communiceren met je omgeving, zoals met de badmeester, kinderen of een instructeur. 

Alle voordelen van oordopjes tijdens het zwemmen op een rij:

  • Voorkomt water en chloor in het oor.
  • Beschermt tegen ongewenste bacteriën.
  • Beschermt tegen harde geluiden, zoals gegil en wind.
  • Perfecte pasvorm, geen druk in en op het oor.
  • Geen afgesloten gevoel en mogelijkheid om te communiceren met de omgeving.
  • Steekt niet uit het oor.
     

Oordoppen op maat
Naast kant-en-klare oordoppen zijn er ook oordoppen op maat voor tijdens het zwemmen, douchen of watersporten. Deze zogenoemde otoplastieken gemaakt door Noizezz zijn verkrijgbaar in  onze Hans Anders winkels. Onze hoorspecialisten meten de oordoppen op maat aan en binnen een korte periode zijn de otoplastieken klaar. 
 

Oordopjes zwemmen kind
Vooral kinderen zijn 's zomers graag veel in het water. Maar bij kinderen met tijdelijke oorproblemen, ontstekingen of gevoelige oren kan zwemwater problemen veroorzaken. Oordoppen voor het zwemmen kunnen dan een uitkomst bieden. De oordoppen houden het zwemwater, dat vaak vol bacterieën zit buiten de gehoorgang, wat de kans op ontstekingen vermindert. Zwemdoppen op maat bieden de beste bescherming en tevens het meeste comfort voor de gevoelige kinderoren.