Oordopjes om te slapen

Uitgerust wakker worden met de juiste dopjes

Oordopjes om te slapen

Veel mensen hebben moeite met slapen door nachtelijke omgevingsgeluiden. Met oordopjes slapen kan dan een uitkomst zijn. Oordoppen onderdrukken vervelende geluiden, zoals luidruchtige buren, verkeersgeluiden, stadsgeluiden of een snurkende partner. De speciale filters zorgen ervoor dat je wel wakker wordt van de wekker of als een baby huilt. Zo heb je een goede nachtrust en word je uitgeslapen wakker.
 

Voordelen van oordoppen tijdens het slapen

Kant-en-klare slaap oordoppen zijn gemaakt van thermoplastisch materiaal dat zich door de warmte van het oor vormt naar je gehoorgang. Hierdoor zijn de oordoppen zeer comfortabel en voel je bijna niet dat u ze draagt. Op maat gemaakte oordoppen, ofwel otoplastieken, bevatten een hypoallergeen gedeelte dat in het oor gedragen wordt. Daarin zit een demper die over een groot geluidsgebied af te stellen is. Zo heb je geen last van de oordoppen en worden irriterende geluiden weg gefilterd.

Voordelen van slaapoordoppen op een rij:

  • Dempt omgevings- en snurkgeluiden.
  • Perfecte pasvorm, geen druk in en op het oor.
  • Geen afgesloten gevoel.
  • Steekt niet uit het oor, zodat u op uw oor kunt liggen.
  • Herbruikbaar met lange levensduur.

Slaap oordoppen op maat laten maken

Oordopjes om te slapen zijn er in kant-en-klare versies, maar ook op maat gemaakt. Hans Anders heeft kant-en-klare Noizezz slaapdoppen in het assortiment. Deze zijn verkrijgbaar in de winkel en op de website. Voor een nog beter resultaat kun je slaap oordoppen op maat laten maken. Deze hebben een pasvorm die helemaal voor jou gemaakt is, waardoor het nog comfortabeler zal zijn om met je oordoppen te slapen. Voor het laten aanmeten van gehoorbescherming op maat kun je eenvoudig online een afspraak maken.