Kwaliteit lenzenmeting

Ogen en je gezichtsvermogen zijn een kostbaar bezit. Dat koester je. Voor lensdragers is het extra belangrijk de gezondheid van de ogen met regelmaat te laten controleren. Wil je juist beginnen met het dragen van lenzen, dan kun je zeker advies van een specialist gebruiken. Wij hebben van ogen ons beroep gemaakt en doen er alles aan om jou te verzekeren van een kwaliteit lenzenmeting.

Expert in lenzenmetingen

Wil je lenzen gaan dragen? Of ben je lensdrager en wil je een halfjaarlijkse oogcontrole laten doen, of heb je vragen? Wat je situatie ook is, je wilt dat er een specialist naar je ogen kijkt. Iemand die weet welke lenzen bij jouw ogen passen. Iemand die een zorgvuldige oogmeting doet zodat je de goede sterkte lenzen draagt. En iemand die eventuele gezondheidsproblemen signaleert.

Dat is precies wat wij ook belangrijk vinden voor onze klanten. Wij willen je kunnen verzekeren dat je bij Hans Anders aan het juiste adres bent voor een kwaliteit lenzenmeting. Daarom zorgen wij er om te beginnen voor dat onze contactlensspecialisten de juiste opleidingen hebben gedaan.

Opleiding en certificaten

Wij zijn van mening dat alleen gediplomeerde opticiens een oogmeting zouden mogen doen. En dat alleen contactlensspecialisten een lenzenmeting mogen doen. Bij Hans Anders worden oog- en lenzenmetingen daarom altijd uitgevoerd door gediplomeerde medewerkers. Dat houdt in dat zij de opleiding 'opticien' hebben afgerond en aanvullend tot contactlensspecialist zijn opgeleid. 

Garantie kwaliteit lenzenmeting

Niet-opgeleide opticiens mogen een oogmeting uitvoeren. Wij vinden het echter belangrijk dat de kwaliteit van lenzenmetingen hoog is. Daarom nemen bij Hans Anders alleen gediplomeerde opticiens oogmetingen af. Dat houdt in dat zij een opleiding tot opticien hebben afgerond. Ook voor onze contactlensspecialisten geldt de opleiding-eis. Wij bieden een interne opleiding tot opticien of contactlensspecialist aan die aan dezelfde eisen voldoen als de MBO-opleidingen bij andere instituten. Bij Hans Anders ben je dus verzekerd van een hoge kwaliteit lenzenmeting.

Zekerheid van kwaliteit

Het houdt niet op bij opleidingen alleen. Hans Anders heeft het ISO-certificaat verkregen van onafhankelijk keuringsinstituut Dekra. Deze certificering laat zien dat wij voldoen aan een gestelde kwaliteitsnorm. Het is een extra bewijs van de hoge kwaliteit van onze producten en diensten.

De opleidingen en certificeringen waarborgen onze kennis, ervaring en de juiste apparatuur. Maar ook het menselijke aspect verliezen we niet uit het oog. De tevredenheid van onze klanten is wat ons drijft. Daarom bieden wij de 5x Zeker Garantie: altijd gratis service en advies, proefperiodes en meer. Lees hier meer over de 5 zekerheden van Hans Anders.

Hoge kwaliteit lenzenmeting bij Hans Anders gewoon gratis

Het mag duidelijk zijn dat wij er alles aan doen om onze dienstverlening op een hoog niveau te krijgen en te houden. Toch kun je gewoon binnenlopen voor onze hoge kwaliteit lenzenmeting. Deze is namelijk geheel gratis. Wij vinden het belangrijk dat je aandacht besteedt aan je ogen en gezichtsvermogen. Daarom maken we de drempel om binnen te stappen zo laag mogelijk. Natuurlijk kun je ook online vast een afspraak maken, zodat je niet hoeft te wachten in de winkel.