Een bril, of lenzen? Of allebei?

 

Stel, je draagt een bril. Al járen. Ja, je koopt wel eens een nieuw montuur. Voor de afwisseling. Maar stiekem kriebelt het. Is dit het nou..? Dat hoeft niet. Je kunt je bril ook eens afwisselen met lenzen. Heb je daar al eens aan gedacht?

Verandering van spijs doet eten

Als het regent, neem je een paraplu mee. Of trek je een regenjas aan. Maar draag je die ook, zeg, als je gaat zwemmen? Grote kans dat je je kleding aanpast aan de omstandigheden. Waarom zou je dat dan niet met je bril doen?  

Natuurlijk: brillen zijn geweldig! Maar, eerlijk is eerlijk, soms zijn ze niet zo handig. Dat hoeft niet te betekenen dat je de bril in de ban moet doen. Je hoeft niet te kiezen tussen een bril OF lenzen. Draag ze gewoon allebei! Na elkaar dan, welteverstaan.

Een dagje #metzonderbril

Ook als je dol bent op je bril kun je prima een keer een dagje lenzen dragen. Het meest ideaal en voordelig is je bril afwisselen met daglenzen. De naam zegt het al, deze draag je een dag. Aan het einde van de dag gooi je ze weg. Je hoeft dus niet aan de slag met vloeistoffen, schoonmaken en bewaren. Lees hier alles over daglenzen.

Bril of lenzen? Bril EN lenzen!

De ene dag je bril, het volgende moment daglenzen; je profiteert van het beste van beide werelden en bent elke situatie de baas.

Voordelen van bril en lenzen afwisselen:

  • Je ziet er steeds anders uit
  • Matcht je bril toch niet lekker met je outfit, dan draag je lenzen
  • Heb je last van je ogen, dan kies je voor je bril
  • Je kunt inspelen op het weer
  • Je hoeft geen zonnebril op sterkte aan te schaffen
  • Naar het zwembad en toch alles zien! (En, als je je daglenzen na het zwemmen weggooit, zonder kans op infecties door het inhouden van (maand)lenzen tijdens zwemmen.)
  • Je hebt bewegingsvrijheid én zicht tijdens het sporten
  • Daglenzen passen onder iedere sneeuwbril
  • Met daglenzen heb je geen gedoe met vloeistoffen of een schoonmaakroutine
  • Voor een ochtendje tv-kijken in bed hoef je niet eerst je bed uit om je lenzen in te doen, zet gewoon even je bril op

'Ja maar, vroeger…’

Denk je dat lenzen niets voor jou zijn, omdat je ze ooit al eens geprobeerd hebt? Geef het nog een kans, want lenzen zijn de afgelopen jaren flink verbeterd. Het materiaal waarvan ze gemaakt zijn is comfortabeler dan vroeger, ze laten meer zuurstof door voor meer draagcomfort en ze zijn er ook met cilinder en multifocaal. 

Kiezen tussen bril of lenzen hoeft niet met deze korting

Bril of lenzen, draag waar jij je op dat moment prettig bij voelt. Kiezen hoeft dus niet! Met het speciale Easy Wear starterspakket krijg je 30% korting op je eerste keer lenzen, ongeacht of je kiest voor dag- of maandlenzen kiest. Zo probeer je al daglenzen voor 50 cent per dag of maandlenzen (incl. vloeistof) voor € 7,85 per maand.

Wil jij ook een bril met daglenzen afwisselen? Onze contactlensspecialist vertelt je er alles over. Bevallen de daglenzen niet, dan krijg je gewoon je geld terug! Maak een afspraak met onze contactlensspecialist wanneer het jou uitkomt door op de button hieronder te klikken.