Kies je voor lenzen, een bril of voor allebei!

Bril of lenzen? Lastige keuze…

Beiden hebben zo hun voor- en nadelen. Een bril is hip. Lenzen zijn daarentegen niet zichtbaar, wat in sommige gevallen of ook wel de voorkeur heeft. We zetten alle voordelen van lenzen graag op een rij!

Condens

Het onvoorspelbare weer in Nederland is voor brildragers geen pretje. Warmte, regen en kou wisselen elkaar in een dag meer dan eens af. Daar kunnen je brilglazen van beslaan. Op de fiets of in de auto kan dit vervelende situaties veroorzaken. Ook de condensvorming boven je koffie- of theeglas kan bijvoorbeeld tijdens een date een ongemakkelijk moment opleveren. Een lens kan nooit beslagen raken! Dat is al een zorg minder.

Sport

Sporten met een bril? Tenzij je Edgar Davids heet, is dit een vrijwel onmogelijke opgave. Er zijn speciale sportbrillen, maar ook die brillen zitten tijdens het sporten niet optimaal op je neus. Met lenzen hoeft je je nooit bezig te houden met dit ongemak en heb je volledige bewegingsvrijheid. Daarnaast heeft de bril een beperkt gezichtsveld. Met lenzen kun je honkballen, voetballen, golfballen of wat voor soort ballen dan ook vanuit elke hoek zien aankomen.

Zonnebril

In de zomer en op vakantie draag je waarschijnlijk graag een zonnebril. Niet alleen vanwege de bescherming van je ogen, maar ook omdat deze gewoon mooi staat. En daarom hou je het waarschijnlijk niet bij één zonnebril in de kast. Als lenzendrager hoef je je nooit bezig te houden met zonnebrillen op sterkte en kun je een zonnebril zonder een sterkte gewoon over je lenzen zetten. Lekker makkelijk!

Onzichtbaar

Wat voor veel mensen het grootste voordeel is van lenzen, is dat ze niet zichtbaar zijn. Niet iedereen vindt dat een bril bij hem of haar past. Daarnaast kan het zijn dat je bril niet bij elke outfit staat. Met contactlenzen hoef je je daar nooit mee bezig te houden. Fijn! Snooze je wekker dus nog drie keer extra door, want je bespaart heel wat tijd in je kledingkast.


Overtuigd van de  voordelen van contactlenzen? Bij Hans Anders vind je de beste lenzen voor de beste prijzen. Bezoek snel een winkel bij jou in de buurt of bestel je lenzen makkelijk en snel in onze webshop. De beste lenzen voor de beste prijzen!