Kwaliteit hoortest

Toegeven dat het gehoor verminderd is, vinden veel mensen lastig. En over gehoorapparaten bestaan genoeg vooroordelen. Maar: goed horen is tijdloos! En dan bent u bij Hans Anders aan het juiste adres voor een hoortest. Wij doen er alles aan om u te verzekeren van een kwaliteit hoortest.

Deskundig in hoortesten

Twijfelt u aan uw gehoor? Of draagt u al hoortoestellen en wilt u deze controleren, of vervangen? Hebt u misschien een vraag over gehoor of hoortoestellen? Welke situatie ook op u van toepassing is, u wilt dat een specialist uw vragen beantwoordt. Iemand die luistert naar uw klachten. Iemand die een zorgvuldige hoortest doet en u deskundig adviseert. Dat is precies wat u van de audiciens van Hans Anders kunt verwachten.

Wij vinden het belangrijk dat we u ervan kunnen verzekeren dat er bij ons een kwaliteit hoortest afgenomen wordt. Daarom zorgen wij er om te beginnen voor, dat onze audiciens de juiste diploma's op zak hebben.

Opleiding van onze audiciens

Audiologie is een geneeskundig specialisme. Audiciens hebben een gedegen opleiding gevolgd, aan een door de overheid erkend opleidingsinstituut. Die scholing vinden wij van groot belang om een kwaliteit hoortest te kunnen bieden. Bij Hans Anders worden hoortesten daarom altijd uitgevoerd door gediplomeerde audiciens. Dat houdt in dat zij de opleiding 'audicien' hebben afgerond.

Keurmerk 'Erkend Audicien'

Naast opleiding is ook kwaliteitscontrole een speerpunt van Hans Anders. Heeft u wel eens gehoord van een 'stAr geregistreerde audicien' of het keurmerk 'Erkend Audicien'? StAr is de afkorting voor Stichting Audicienregister, een keurmerk voor de hoorzorg. Deze stichting controleert en verbetert de kwaliteit van de dienstverlening van audiciens en audiciensbedrijven.

Zowel audiciens als audiciensbedrijven kunnen stAr geregistreerd zijn. Bij Hans Anders werken uitsluitend stAr geregistreerde audiciens. Ook is Hans Anders als onderneming stAr geregistreerd.

De registratie heeft verschillende garanties voor u:

·      u wordt altijd geholpen door een StAr geregistreerde audicien;

·      onze dienstverlening is modern en wordt verricht volgens objectieve kwaliteitsmaatstaven;

·      de geregistreerd audicien maakt gebruik van geijkte apparatuur en gevalideerde werkmethoden;

·      u hebt de keuze uit een brede collectie hoortoestellen binnen de via het ZN-protocol​ bepaalde hoortoestelcategorie;

·      hoortoestellen worden eerst ‘op proef' verstrekt. Pas wanneer u tevreden bent volgt de aanschaf;

·      bij klachten kunt u een beroep doen op de Stichting Audicienregister;

·     Hans Anders wordt door de Stichting gecontroleerd. Wanneer we niet zouden voldoen aan de kwaliteitsnorm, verliezen we het keurmerk.

Zekerheid van kwaliteit hoortest

Daarnaast heeft Hans Anders het ISO-certificaat van onafhankelijk keuringsinstituut Dekra verkregen. Deze certificering bewijst dat wij voldoen aan de door het instituut gestelde kwaliteitsnorm. Voor onze klanten is dit een extra garantie dat ze bij Hans Anders producten en dienstverlening van een hoge kwaliteit kunnen verwachten.

De opleidingen en certificeringen waarborgen onze kennis, ervaring en de juiste apparatuur. Naast fabrieksgarantie en de zekerheden die we bieden volgens de stAr registratie werken we uitsluitend met internationaal gerenommeerde leveranciers. Ook over onze service hoeft u zich niet druk te maken.

Hoge kwaliteit hoortest bij Hans Anders gewoon gratis

Wij willen graag iedereen op een laagdrempelige manier helpen wanneer er twijfels zijn over het gehoor. Ondanks onze hoge kwaliteitseisen bieden we onze hoortest daarom gratis aan. U kunt gewoon binnenlopen voor onze kwaliteit hoortest, of online vast een afspraak maken. Hoe dan ook is de hoortest kosteloos en vrijblijvend.