Back to school

5 tools om dit school- en studiejaar goed (eruit) te zien

Na wekenlang niks hoeven, mag je (bijna) weer terug in de school- of collegebanken. Zin of geen zin, met deze 5 tools kom jij het school- of studiejaar moeiteloos door.

1. Zie je wel? 

Je zult het niet ontkennen: de beste plekken zijn áchter in de klas of collegezaal, uit het zicht van je docent. Maar wat als het smartboard onleesbaar voor je wordt? Hmmm, probleempje. Met een nieuwe bril gaat dat je niet gebeuren, je kunt gaan zitten waar je wilt! En geloof ons, kiezen uit de nieuwste collecties is bepaald geen straf. Of ga je dit jaar voor lenzen?
 

2. Zien en gezien worden (zonnebril)

Op de fiets of in de pauzes wil je natuurlijk niet zonder hippe zonnebril. Draag jij het liefst ook bij elke outfit een andere? Zonnebrillen heb je nu eenmaal nooit genoeg. Nog een lichtpuntje: óók in onuitgeslapen toestand zie je er met zonnebril altijd stralend uit. Hello sunshine!
 

3. #Fittermetfilter

Telefoon, tablet, laptop... beeldschermen all over! Van het felle blauwe licht kún je vermoeide, brandende of tranende ogen krijgen. Herkenbaar? Dan is een Blue Filter bril een must have. De speciale coating op de glazen geeft je ogen meer rust en zorgt dat ze minder tranen. Zo kun je 's avonds laat zonder problemen nog even doorwerken. Óf Netflix kijken natuurlijk.
 

Blue Filter bril

4. Klaar voor de start (lenzen)

Kun je wel een energieboost gebruiken na een dag in de schoolbanken? Ga sporten! Naar trendy tights en schoenen hoef je niet lang te zoeken. Maar een sportbril op sterkte is misschien een tikkie overdreven. Toch is sporten met je gewone bril op ook niet altijd handig. Denk dan eens aan daglenzen. Breken niet, glijden niet van je neus en zitten comfortabel.
 

5. Klein maar fijn 

Je moet je concentreren op het leren, wilt slapen zónder het geluid van huisgenoten op de achtergrond of hebt gewoon even zin in rust. Hoe fijn is het dan om een paar goeie oordoppen bij de hand te hebben?! Je ziet ze niet (of nauwelijks) en het effect is perfect.