1.

Zie je wel?

Kun je het smartboard wel lezen vanuit je plek achter in de klas?

2.

Zien en gezien worden (zonnebril)

Zorg dat je er hip uit ziet op de fiets of in de pauzes met een hippe zonnebril.

3.

#Fittermetfilter

Hou je ogen fit met een Blue Filter bril!

4.

Klaar voor de start (lenzen)

Krijg je energieboost na een lange dag school door te sporten met daglenzen of een sportbril op sterkte!

5.

Klein maar fijn

Snel afgeleid tijdens het leren of niet kunnen slapen door geluid? Zorg voor een paar goede oordoppen, nauwelijks zichtbaar en het effect is perfect.

Na wekenlang niks hoeven, mag je (bijna) weer terug in de school- of collegebanken. Zin of geen zin, met deze 5 tools kom jij het school- of studiejaar moeiteloos door.

1. Zie je wel? 

Je zult het niet ontkennen: de beste plekken zijn áchter in de klas of collegezaal, uit het zicht van je docent. Maar wat als het smartboard onleesbaar voor je wordt? Hmmm, probleempje. Met een nieuwe bril gaat dat je niet gebeuren, je kunt gaan zitten waar je wilt! En geloof ons, kiezen uit de nieuwste collecties is bepaald geen straf. Of ga je dit jaar voor lenzen?

2. Zien en gezien worden (zonnebril)

Op de fiets of in de pauzes wil je natuurlijk niet zonder hippe zonnebril. Draag jij het liefst ook bij elke outfit een andere? Zonnebrillen heb je nu eenmaal nooit genoeg. Nog een lichtpuntje: óók in onuitgeslapen toestand zie je er met zonnebril altijd stralend uit. Hello sunshine!

Blue filter bril

3. #Fittermetfilter

Telefoon, tablet, laptop... beeldschermen all over! Van het felle blauwe licht kún je vermoeide, brandende of tranende ogen krijgen. Herkenbaar? Dan is een Blue Filter bril een must have. De speciale coating op de glazen geeft je ogen meer rust en zorgt dat ze minder tranen. Zo kun je 's avonds laat zonder problemen nog even doorwerken. Óf Netflix kijken natuurlijk.

4. Klaar voor de start (lenzen)

Kun je wel een energieboost gebruiken na een dag in de schoolbanken? Ga sporten! Naar trendy tights en schoenen hoef je niet lang te zoeken. Maar een sportbril op sterkte is misschien een tikkie overdreven. Toch is sporten met je gewone bril op ook niet altijd handig. Denk dan eens aan daglenzen. Breken niet, glijden niet van je neus en zitten comfortabel.

5. Klein maar fijn 

Je moet je concentreren op het leren, wilt slapen zónder het geluid van huisgenoten op de achtergrond of hebt gewoon even zin in rust. Hoe fijn is het dan om een paar goeie oordoppen bij de hand te hebben?! Je ziet ze niet (of nauwelijks) en het effect is perfect.