Michael Kors is een wereldberoemde, bekroonde ontwerper van luxe fashion items. Al sinds 1981. Elke nieuwe collectie van Michael Kors laat zien hoe je tijdloos chic kunt zijn. Ook deze najaarscollectie van 2022 is ontworpen met moderne glamour. Van grove monturen met ketting-details tot minimalistische verfijnde modellen. Een aantal brillen zijn zelfs exclusief voor Hans Anders gemaakt! Welke stijl past bij jou?

MK exclusive

Exclusief bij Hans Anders

Maak jij dit najaar groot impact met een minimalistische bril? De elegante vorm en hoogglanzende details geven je herfstgarderobe een geraffineerde flair. Je shopt dit montuur in deze kleur alleen bij Hans Anders.

De exclusieve Salt Lake City zonnebril heeft een klassiek karakter dankzij prachtige lijnen en een unieke uitlopende punt. De goudkleurige glazen zorgen voor een glamoureuze afwerking. Ontworpen om jouw nieuwe fashion statement te zijn en alleen te vinden bij Hans Anders. Vanwege de bijzondere vorm, is deze zonnebril niet verkrijgbaar op sterkte.

Wil jij binnenkort ook stralen met een nieuwe bril of zonnebril van Michael Kors? Bijna alle MK (zonne)brillen zijn ook verkrijgbaar op sterkte. Ga naar de winkel bij jou in de buurt of maak een afspraak met een van onze ervaren opticiens.

Ontdek meer Michael Kors